€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Brandiusconnectie

Bob Olgers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Sam Wortelboer is onder onopgehelderde omstandigheden overleden in de stad, waar hij na het afbreken van zijn studie een paar jaar onder ieders radar is gebleven. Bij het opruimen van het ouderlijk huis vindt zijn broer een onbekende foto, die kort voor Sams overlijden is genomen en door hun vader is verborgen. Wanneer ook politieman Sibbe Winia, die heeft aangekondigd informatie te hebben die mogelijk verband houdt met de dood van Sam verongelukt, terwijl hij op weg is naar Bob is het mysterie compleet. Bob Wortelboer gaat op zoek naar de waarheid, omdat hij niet gelooft dat toeval tot de dood van Sam en Sibbe heeft geleid. Naarmate zijn onderzoek vordert loopt niet alleen het dodental op, maar wordt hem ook duidelijk dat hij, zonder dat te hebben beseft, een telg is uit een ontwrichte familie. Sam, een bejaarde boekhandelaar in Groningen, een industrieel uit Friesland; Iedereen lijkt onderdeel van een onwaarschijnlijk smeltkroes vol hebzucht, intrige en barbarij. In zijn poging de waarheid bloot te leggen is Bobs eigen ondergang nabij.

  Bob Olgers (Rijswijk, 1955), schrijft romans die veelal worden gekenmerkt door een sterke historische en politieke affiniteit en suspense.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 284
  Uitgeverij : HumBuzz
  ISBN : 9789464439816
  Datum publicatie : 03-2023
 • Inhoudsopgave
  Sam Wortelboer is onder onopgehelderde omstandigheden overleden in de stad, waar hij na het afbreken van zijn studie een paar jaar onder ieders radar is gebleven. Bij het opruimen van het ouderlijk huis vindt zijn broer een onbekende foto, die kort voor Sams overlijden is genomen en door hun vader is verborgen. Wanneer ook politieman Sibbe Winia, die heeft aangekondigd informatie te hebben die mogelijk verband houdt met de dood van Sam verongelukt, terwijl hij op weg is naar Bob is het mysterie compleet. Bob Wortelboer gaat op zoek naar de waarheid, omdat hij niet gelooft dat toeval tot de dood van Sam en Sibbe heeft geleid. Naarmate zijn onderzoek vordert loopt niet alleen het dodental op, maar wordt hem ook duidelijk dat hij, zonder dat te hebben beseft, een telg is uit een ontwrichte familie.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Om hem heen was alles water
vingers krabden in de modder
zonder kracht of gevoel
hier geen houvast
zijn trommelvliezen knapten.

Hij hield zijn adem in
tot het niet meer ging. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen