€ 14,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De chocolade bar

Anne-Marij de Koning • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Wie houdt er nou niet van chocolade? 'De chocolade bar' biedt 35 recepten om je eigen chocoladerepen te maken. Van klassiekers als Twix-reepjes of de karamel-zeezoutreep, tot crunchy notenkaramel met ruby chocolade, een frisse reep van witte chocolade met perzik en honeycomb, of donkere fudge met bramen en hazelnoot die op je tong smelt. Anne-Marij de Koning leert je de methodes om chocolade op de juiste temperatuur te brengen en adviseert de lekkerste smaakcombinaties. Ontdek dat het werken met chocolade niet zo ingewikkeld is als je dacht. Maak je handen vies en ga aan de slag met een citroen-meringuereep met maanzaad, pure chocolade met gesuikerde pistache en framboos of heerlijke zachte melkchocolade met earl grey en shortbreadbodem.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 184mm x 236mm
    Aantal pagina's : 104
    Uitgeverij : Good Cook B.V.
    ISBN : 9789461432643
    Datum publicatie : 11-2021
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen