€ 16,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De darm - Poort naar gezondheid

} Marion Schaatsbergen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Gezond, fit en energiek zijn, wie wil dat niet? Maar wist je dat jouw darmen daarbij een cruciale rol spelen? En dat bij vrijwel iedereen de darmen door vervuiling niet meer goed functioneren?
  Ongezonde darmen liggen ten grondslag aan een groot aantal fysieke én mentale klachten. De grootste boosdoener is de nog nauwelijks bekende biofilm. Dat is een hardnekkig laagje in je darmen geproduceerd door schadelijke bacteriën. Deze laag beschermt de ongewenste bacteriën tegen aanvallen van je immuun systeem, maken het leefklimaat in de darmen onaangenaam voor alle goede bacteriën die je juist nodig hebt voor je spijsvertering en tast bovendien de darmwand aan, die daardoor kapot gaat. Het begin van allerlei ellende.
  In dit boek vertelt internationaal darmexpert Marion Schaatsbergen over het hoe en waarom van ziekte en hoe je jezelf – via je darmen – weer gezond kunt maken. Ze deelt een door haar ontwikkelde detoxmethode voor het reinigen van je darmen, waarmee je jezelf kunt ontdoen van die schadelijke biofilm. Het resultaat: een gezonder lichaam, meer energie, minder klachten en als kers op de taart, een stralend uiterlijk en slanker lijf.
  Marion Schaatsbergen is ruim 40 jaar natuurgeneeskundig therapeut, oprichter van Stichting NutriKennis en eigenaar van NatuRaad. Ze leidt mensen op tot detoxtherapeut, geeft lezingen in binnen- en buitenland en schrijft regelmatig artikelen in vakbladen. Tevens ontwerpt ze supplementenformules voor bedrijven wereldwijd. Haar missie is om nieuwe kennis over de darmen te delen en zo uiteindelijk de mensheid gezonder te maken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 151mm x 221mm
  Aantal pagina's : 136
  Uitgeverij : Booklight
  ISBN : 9789492595515
  Datum publicatie : 01-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 16,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen