€ 54,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

DE EERSTE 10 MILJOEN CIJFERS VAN PI

Het ultieme boek voor pi freaks en geeks

Archimedes van Syracuse • Boek • paperback

 • Samenvatting
  "DE EERSTE TIEN MILJOEN CIJFERS VAN π" is een uniek en boeiend boek dat volledig is gewijd aan het tonen van de eerste 10 miljoen cijfers van pi. Dit boek is een eerbetoon aan de oneindigheid van deze wiskundige constante die al eeuwenlang de wiskundigen en wetenschappers intrigeert en fascineert.

  Het boek is gepresenteerd in een elegante en minimalistische opmaak, zonder extra tekst, illustraties of annotaties. De focus ligt volledig op de cijfers zelf, met de cijfers van pi gerangschikt op een ordelijke en nauwkeurige manier.

  Dit boek is niet bedoeld als een werk van wiskundige uitleg, maar eerder als een eerbetoon aan de schoonheid en complexiteit van getallen. Het is een object van contemplatie, een uitnodiging om jezelf te verliezen in de oneindigheid van pi en om de mysteries van het universum die het vertegenwoordigt te overdenken.

  "DE EERSTE TIEN MILJOEN CIJFERS VAN π" is een must-have voor iedereen die geboeid is door de mysteries van de wiskunde en de kracht van getallen. Het is een boek dat je meeneemt op een reis naar de oneindige diepten van pi en je betovert met de eindeloze patronen en complexiteiten die erin verscholen liggen. 
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 921
  Uitgeverij : Mathemagician
  ISBN : 9789464810493
  Datum publicatie : 03-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 54,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen