€ 35,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Faceliftdokter

Dr. Thanya Tha In • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Facelifts, botox of fillers: grotere en kleinere ingrepen om je er frisser en jonger uit te laten zien. Zowel mannen als vrouwen laten weleens ’iets aan hun gezicht doen’ en daarmee is het de gewoonste zaak van de wereld geworden. Maar is het wel zo gewoon? Wat gebeurt er eigenlijk als je een facelift laat doen?

  Goede voorlichting, voorbereiding en nazorg zijn van belang. Hoe wil je er graag uitzien? Wat past bij je? Wat is mogelijk? Wanneer is het voor jou het beste moment?

  Dit boek neemt je mee in de wereld van de cosmetische chirurgie, een steeds meer verfijnde, medische technologie die een hoge vlucht neemt. Je leest over het proces van een facelift-operatie en alles wat daarbij komt kijken voor een mooi resultaat waar je gelukkig en blij mee bent.

  Dr. Thanya Tha In heeft zich bewezen als een visionair in de wereld van cosmetische chirurgie. Haar toewijding, zorg en expertise hebben haar een trouwe aanhang opgeleverd. Zij beschikt over het bijzondere talent om de natuurlijke schoonheid van mensen te verbeteren en hun zelfvertrouwen te herstellen. Als bekwaam chirurg heeft ze talloze succesvolle faceliftoperaties uitgevoerd en heeft ze de levens van velen getransformeerd.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 155mm x 235mm
  Aantal pagina's : 87
  Uitgeverij : Tha In Aesthetics BV
  ISBN : 9789464816495
  Datum publicatie : 12-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 35,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen