€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De factor mens in projecten, programma's en portfolio's

René Hombergen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek richt zijn blik op de factor mens in projecten en programma’s. Als we weten dat de factor mens in projecten en programma’s vaak van een groter belang is dan de techniek van specificatie, planning en beheersing; hoe beelden we die factor mens dan af? Voor specificatie bestaan diverse modellen (bijvoorbeeld: naar afnemer, naar aanbod, functie of geografie; naar niveau van abstractie of detail; naar hardheid van eisen en wensen). Voor planning eveneens (balken- of knopenplanning met al dan niet activiteiten op de pijl of het knooppunt weergegeven; en desgewenst op verschillende aggregatieniveaus). En beheersing wordt doorgaans ingericht naar diverse aspecten (tijd, geld en kwaliteit meestal aangevuld met risico’s en soms met meer zachte aspecten zoals samenwerking en motivatie). Maar welke modellen bestaan er om mensen af te beelden?

  Wat biedt dit boek u? Projecten worden door mensen gemaakt. Hoe is die mens af te beelden? Een mens in een project is een bron, een bestemming en een bestuurder. Medewerkers in projecten betonen zichzelf en elkaar hun leiderschapskwaliteiten. Projectteams vinden in hun beperktheid, karakterdiversiteit en resultaatgerichtheid; makkelijker dan lijnafdelingen: een volledige inzet en wederkerige toewijding zoals in onze sportteams en gezinnen. In dit boek ziet u hoe liefde in projecten werkt door onderling leiderschapsgedrag. Het leidt tot vreugdevolle projecten voor een waardevolle wereld...?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 202
  Uitgeverij : Elix Uitgevers
  ISBN : 9789082030860
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  1. De factor mens als bron, bestemming en bestuurder 2. Leiderschapsgedrag 3. Liefde in projecten en programma’s - Verantwoording & over de auteur - Literatuurlijst
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen