€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De gedachtemeester

Deel 2C van Keten - Oorsprong Van De Eerste Gedachte

Diederik Roeyen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Keten is een avontuurlijke mix van fictie, mystiek, geschiedenis en een eigenzinnige visie op de mensheid en haar ontstaan én einde. "De gedachtemeester" is het vervolg op "Het volmaakte getal", het laatste van drie delen rond Matt Laurenz, een Antwerpse man met een bijzondere gave.Wanneer Matt Laurenz beslist om zelf een nieuwe samenleving te stichten op de slechtst denkbare plek op deze aardbol, wordt hij wereldwijd uitgelachen ... tot het te laat is. In een verwoede poging om de mensheid te redden van de totale ondergang heeft hij elke hulp nodig van gelijkgezinden die zijn gedachten delen. Iedereen wordt op de proef gesteld en staat voor hartverscheurende keuzes die bepalend zijn voor de hoop op overleving of voor de complete instorting van de beschaving. Plots heeft iedereen het gemunt op Matt en zijn nieuwe wereld. Wie wint deze strijd om het overleven van de mens?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 408
  Uitgeverij : Diederik Roeyen
  ISBN : 978909384344
  Datum publicatie : 05-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Zijn plan was gedurfd, excentriek, quasi onuitvoerbaar. Toch was het noodzakelijk. Het eerste deel was bereikt: de middelen. Nu moest hij de mensen zien te vinden om het uit te voeren. Daarvoor had hij Dimi en Patrizia nodig. Alleen zou hij het nooit kunnen bolwerken. Het ontbrak hem aan tijd. Hoeveel geld hij ook bezat, tijd ging voor iedereen even snel voorbij. En om zijn kinderen te overtuigen had hij de hulp nodig van Nuria en Tara. Zij waren cruciaal, net zoals zij altijd al waren in het hele verhaal.
Zou tante Christina en Roie dit al voorzien hebben in 1978? Het leek wel een totaal andere wereld geworden. Eerst Nuria, en dan Tara, daarna zouden Dimi en Patrizia wel volgen. Het was gedaan met geheimdoenerij. Hij ging al zijn kaarten op tafel moeten leggen. Als hij het gehele plaatje zou uitleggen, kon het niet anders dan dat ze hem zouden volgen.
Nuria volgde haar man naar zijn muziekkamer. Hij sloot de deur achter hen en zette, zoals gewoonlijk, een plaat op. Het was het debuutalbum van Pink Floyd, “The piper at the gates of dawn”. Matt kreeg de voorbije nacht nogmaals zijn droom van de dansende muzen aan de rand van het bos bij dageraad, dartel rondspringend op de deuntjes van de schalmeispeler.
Hij legde alles een laatste keer uit, al had hij de meeste zaken eerder al verteld, maar nu was het belangrijk om alles in de juiste context te zien; vooral de samenhang ervan was belangrijk. Alles maakte immers deel uit van hetzelfde grote plan. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen