Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover The Jesus Code(x)
  The Jesus Code(x) (boek)

De Jezus Code(x)

Een Geometrische Openbaring van Bijbelse Proporties.

Y.H.S. II • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Tweeduizend jaar geleden werd er een eeuwenoud genootschap in het nauw gedreven. In een chaotische wereld waar kennis en traditie systematisch werden vernietigd zagen zij zichzelf genoodzaakt om, koste wat het kost, hun grootste geheimen veilig te stellen. Dit betekende dat zij die op een zodanige manier moesten verbergen dat in de komende eeuwen niemand zou ontdekken wat zij hadden klaargespeeld. Ze hadden besloten om hun geheimen te coderen en daar te verstoppen waar niemand het zou verwachten. Verborgen in het volle zicht, namelijk, in de Bijbel!

  Dit (in formaat) bescheiden boekje is het meest toonaangevende en moderne boek over de Bijbel. In dit werk zet de auteur op een begrijpelijke, nauwkeurige, onmiskenbare en toch luchtige manier uiteen waarom en hoe het Nieuwe Testament is geschreven, én wie dit hebben gedaan.
  En het antwoord zal u verbazen…

  In dit miniatuur foliant neemt Y.H.S II u mee op een geometrisch avontuur. Er worden inzichten aangeboden en oude geheimen ontsluierd en dat alles in iets dat binnen een uur kan worden uitgelezen, in een dag kan worden begrepen, maar wel stof tot een leven lang nadenken geeft.

  Of u nu geïnteresseerd bent in geometrie, geschiedenis of geloof, dit boek biedt u een verrassend nieuw perspectief en legt eeuwenoude geheime technieken bloot die de Bijbelschrijvers toepasten om hun esoterische kennis door te geven aan de generaties die nog na hen zouden komen.

  Perfect voor wanneer u toe bent aan een frisse blik op het oude.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 128
  Uitgeverij : Y.H.S. II
  ISBN : 9789464067781
  Datum publicatie : 04-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen