€ 25,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Jonge Professional

Ben Elsinga • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit is het juiste moment om je als jonge professional verder te ontwikkelen, te leren en te groeien. Word succesvoller in je relaties en werk door jou persoonlijke waarden te delen en na te leven.

  Laat je leiden door oprechte nieuwsgierigheid en deel de kennis die jij hebt. Anderen zullen zo ook steeds meer met jou delen. Wees zo de innovatieve kracht die de cultuurcode kraakt en machtsmiddelen overbodig maakt. Zo creƫer je in de organisatie een rijke voedingsbodem voor moreel leiderschap.

  Aan de hand van concrete oefeningen in dit boek maak je jezelf waardevolle vaardigheden meester. Dit geeft je tevens de basis om goed voorbereid in gesprek te gaan met je coach, leermeester of leidinggevende. Kom tot succes en geniet vooral van de mooie reis die voor je ligt.

  Juist in de overgang van school naar werk maken de jonge professionals belangrijke keuzes die bepalend kunnen zijn voor de rest van hun loopbaan. Liefst worden hierbij keuzes gemaakt die helemaal passen bij de jonge professional in relatie tot de werkomgeving.

  Het boek staat daarom stil bij het managen van jezelf, het managen van de werkomgeving en het verhogen van de eigen weerbaarheid. Geen overbodige luxe want de druk op jonge professionals neemt alleen maar toe. Met name in tijden van de Corona-crisis en de nasleep hiervan.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 215mm
  Aantal pagina's : 208
  Uitgeverij : Ben Elsinga
  ISBN : 9789082316209
  Datum publicatie : 07-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen