€ 17,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

de Karabijn

Harry Nijland • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Met zijn zeiljacht de “Compañero” gaat de ik-figuur op zoek naar zijn kinderen die in het strijdgewoel van twee vechtscheidingen uit zijn leven zijn verdwenen.
  Tijdens de spannende tocht over de Golf van Biskaye en de Middellandse Zee blikt hij terug op zijn leven en ziet hij tegelijkertijd reikhalzend uit naar de ontmoeting, waar beide lijnen - van verleden en heden - uiteindelijk bijeen komen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 248
  Uitgeverij : Nijland
  ISBN : 9789491164156
  Datum publicatie : 12-2013
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,50

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Als het gesis van een slang klinkt het geluid van opspattend water tegen de boeg van het schip, terwijl aan de kont het geruststellende gorgelen van het kielzog voor een juiste balans zorgt. Het is nacht op de Golf van Biskaje en de halfvolle maan komt af en toe vanachter de wolken te voorschijn. De wind is zuidoost 4 tot 5 Beaufort, een “aan de windse” koers die goed te bezeilen is. Rondom is er geen schip te bekennen. Wèl zijn er sterren, die helder tussen de wolken door prikken. Om de twee uur een GPS peiling in de kaart gezet, ´t zijn maar heel kleine stukjes op de zeekaart die de richting naar het zuiden zoeken. De man achter de buiskap zit weggedoken tegen de kou en tegen het spatwater van een enkele over het dek en de buiskap slaande golf. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen