Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

  • Cover De identiteit van de Peutingerkaart
    De identiteit van de Peutingerkaart (boek)
  • Cover Leerkracht veerkracht
    Leerkracht veerkracht (boek)

De keuken van het hart

Ad Maas • Boek • hardback

  • Samenvatting
    De keuken van het hart EEN UNIEKE KIJK OP GASTVRIJ KOKEN Chef-kok Ad Maas neemt je mee op een reis door zijn kokende leven. Bijna veertig jaar geleden roerde hij voor het eerst in de pannen van een professionele keuken. Vandaag de dag doet hij dat nog steeds met hart en ziel. Voor Ad Maas is koken en goede voeding zoveel meer dan vaardigheid en techniek. In zijn unieke kookstijl spelen gastvrijheid en ‘liefde’ een cruciale rol. Het is koken vanuit een verbinding met de mensen voor wie je kookt. Of je dit nu doet als thuiskok of voor gasten in een restaurant, het zorgt ervoor dat eten ‘geladen’ wordt met jouw energie en aandacht. De keuken van het hart is een kookbiografie met meer dan honderd persoonlijke recepten, die invloeden laten zien uit de Japanse, de Midden-Oosterse, de Frans-Italiaanse en de Indiase keuken. Je leert hoe eenvoudig het is om lekkere en gezonde gerechten te maken. Ontdek en proef de soepen, salades, vegetarische en veganistische schotels, de vis- en vleesgerechten en de overheerlijke desserts. Boordevol smaak en een lust voor het oog! Laat het jou en je gasten goed smaken! Door Ad is mijn kookwereld geopend en is mijn passie en liefde voor de omzetting van rauwe producten naar smaakvol eten ontstaan. NORBERT VAN HEST Chef-kok in restaurant Bremen Eten koken met Ad gaat niet alleen over smaak maar vooral over vitaliteit en de vraag: 'Wat is er nodig?' Zó koken geeft me extra plezier en de gerechten meer smaak. In de keuken van Ad draait alles om simpel, heerlijk en puur. ETCHICA VOORN Schrijver en talentcoach Ad inspireert je om in de stroom van het leven te duiken, te experimenteren, de pollepel ter hand te nemen en chef-kok van je eigen leven te worden. PATRICK ROOZEMOND Ondernemer
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 203mm x 257mm
    Aantal pagina's : 248
    Uitgeverij : Ad Maas Kookinspiratie
    ISBN : 9789462664685
    Datum publicatie : 12-2020
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen