€ 15,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Kinderpannenkoek

Antoinette van Oeffel • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Jesse en Lizzie hebben een raar vliegding gezien. Ze hollen erachteraan, steeds dieper het bos in, tot ze bij de beek komen. Daar gaan ze een mysterieuze brug over en in het gebied achter de brug ontmoeten ze Jolik, die hen naar Jokelia brengt. In Jokelia gebeuren de gekste dingen. De kinderen in Jokelia - Jokkelaatjes - mogen en moeten hele rare dingen doen van hun ouders. De bewoners van Jokelia kunnen vliegen, ze hebben fjoeten met vlieggas. Het vlieggas halen ze uit de vliegbron, die een eind buiten Jokelia in de Joehara ligt.
  En daar, in de Joehara, onder in het moeras, woont de Vlad. En die is gek op kindertjes. Om op te eten dan, hè. Wat gebeurt er als de kinderen in het Rijk van de Vlad verzeild raken?
  www.pannenkoekboek.nl
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 80
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789090290072
  Datum publicatie : 06-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarVoor 16.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het was heel stil om hen heen, het enige geluid dat ze hoorden was het klapperen van het vliegerdoek dat in de wind op en neer bewoog.
Plotseling begon het vliegerdoek te schroeien en te roken. Er ontstond een zwart gat en van daaruit vraten vurige vlammetjes het vliegerdoek steeds verder weg. Geschokt keken Jesse en Lizzie toe hoe het vliegerdoek voor hun neus wegbrandde en de vlieger in rook opging. Ze voelden de warmte van het vuur en de rook kriebelde in hun neus en prikte in hun keel. Er kwam een dikke rookwolk van de schroeiende vlieger en ze konden heel even niets meer zien. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen