€ 17,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Klauw van de Arend

Peter Ceulemans • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Arthur is een 17-jarige jongen die na de dood van zijn vader met het leven blijft worstelen.
  Op een dag waarop de dingen wel heel verkeerd lopen, gebeurt er iets dat zijn wereld op zijn kop zet.
  Hij voelt en ziet dingen die niet uit deze realiteit lijken te komen maar gelukkig is een mentor nooit ver weg.
  Met vallen en opstaan vindt hij de balans tussen kracht en wijsheid, tussen vrijheid en liefde.
  De weg naar volwassenheid ligt open.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 350
  Uitgeverij : Peter Ceulemans
  ISBN : 9789082854305
  Datum publicatie : 11-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,1 uit 6 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  17-10-2018
  Ontspannend en toch leerrijk.
  Een leuk boek dat vlot is geschreven en of je nu mee volgt in de gedachtegang en de filosofie van de auteur of niet is niet belangrijk of noodzakelijk. Het verhaal kan op zich staan, maar zeker een leuk boek als je je ook verdiept in deze materie. Een absolute aanrader en hopelijk volgen er nog meer boeiende boeken na deze debuutroman.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  26-06-2018
  De klauw had ook mij in haar greep.
  Zo goed als niet vertrouwd met sjamanisme en andere "bovennatuurlijke" zaken was ik heel benieuwd. Het gevoel dat je af en toe kan hebben bij onverklaarbare gebeurtenissen en/of gewaarwordingen, het aanvoelen van de gelaagdheid van het leven, het kunnen ontsnappen aan druk en drukte, oplossingen die bij en in jezelf liggen, het openstellen voor anderen, het toelaten van verwondering en bewondering zonder te vervallen in blinde afgoderij en verering. Het zit er allemaal in. Zoals ik de auteur al persoonlijk meldde hoop ik in de toekomst ook via dit werk de kracht en de wijsheid te vinden om mijn kinderen en vooral mijn kleinkinderen iets meer mee te geven dan wat er op school en in de media circuleert. Niet dat ik nu onmiddellijk in een zweethut ga kruipen maar tijdens lange fietstochten en wandelingen ga ik nog vaak terugdenken en mijmeren over de diepere betekenis van dit boek dat mij toch een bredere kijk op mens en mensheid gegeven heeft.

     Zeer filmisch en gedetailleerd

  Geplaatst door uit Lier , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  15-06-2018
  De Klauw van de Arend
  Heerlijk boek om te lezen. Als je het begint te lezen kan je moeilijk stoppen, je word letterlijk mee in het verhaal gezogen. Er staan dingen in dit boek waar iedereen elke dag op een of andere manier aan herinnerd zou mogen worden. Het is dan ook een echte aanrader!

     leest makkelijk
     spannend / romantisch

  Geplaatst door uit MOL , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  11-06-2018
  amai
  Enorm onder de indruk! Vanaf de eerste bladzijde was ik helemaal mee in het verhaal. Niet als toeschouwer, maar als ieder van de personages. Heerlijke belevenis, en een echte aanrader. Zelden een boek gelezen dat me zo diep raakte.


  Geplaatst door uit Lier , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  11-06-2018
  Super verslavend boek
  Zalig boek om te lezen. Eens je begint te lezen wil je niet ophouden ... echt verslavend. Alles wordt zo duidelijk beschreven dat je de gebeurtenissen zelf ervaart, de personages voor je ogen ziet. Het is alsof je zelf mee in het boek zit. Op elke pagina, puur genieten van de auteur zijn schrijfkunst. Een verborgen talent ? en zo dichtbij. ;-) Kan niet wachten op het volgende boek !


  Geplaatst door uit Herentals , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  06-06-2018
  Meeslepend
  Ik heb dit boek met grote nieuwsgierigheid gelezen. Van in het begin zit je helemaal mee in het verhaal. En het blijft boeien tot het einde. Het was elke keer aftellen tot het volgende leesmoment. De personages en beschreven plaatsen zijn geloofwaardig en laten nog genoeg ruimte voor eigen fantasie. De verhaallijnen zitten knap in elkaar verweven. Ik vond het een zeer mooi, spannend en liefdevol boek dat nog wel even zal blijven hangen. Ik hoop vurig dat er nog hersenspinsels volgen. Succes!

     Spannend
     Goed geschreven

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 17,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het was halfacht zondagavond en hij overdacht de gebeurtenissen van het afgelopen weekend. Hij kwam tot de conclusie dat hij in een ongelofelijke stroming van uitzonderlijke situaties was terechtgekomen. Wie zou hem ernstig nemen wanneer hij hierover vertelde?
Hij dacht aan Melchior ’s woorden: "Je hebt een glimp opgevangen van een enorme Kracht. Maar zodra je hier weer buitenkomt, wacht het gewone leven op je. Daar is niets veranderd, besef dat goed. Het enige wat veranderd is ben jij en hopelijk de manier waarop je naar de dingen kijkt."
Arthur liet zich naar beneden bollen en genoot van de zachte wind langs zijn gezicht. De zon zakte al achter de boomtoppen en nam de vochtige warmte met zich mee. In de verte zag hij het dorp verschijnen met daarachter de weg omhoog naar waar zijn huis staat.
"Het gewone leven wacht op me." dacht hij. "Hoe zou ik er nu tegen aankijken?" ×
SERVICE
Contact
 
Vragen