€ 16,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Koningsdans

Dirk Arts • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wanneer William de Veroveraar op zijn sterfbed het rijk verdeelt onder zijn drie zonen, blijkt de band tussen de broeders niet sterk genoeg. Het middeleeuwse Engeland wordt verscheurd door een bloedige burgeroorlog. Wanneer het conflict opgelost lijkt te zijn, reist Thomas Villiers, een jonge schildknaap, naar de hoofdstad waar de nieuwe koning heren van over het hele land bijeen heeft gebracht voor een grote jacht. Thomas komt er al snel achter dat het niet alleen dieren zijn waar op wordt gejaagd. Onbedoeld raakt hij betrokken bij een machtsstrijd, die misschien wel de toekomst van het land bezegelt. Kan hij Engeland behoeden voor een nieuwe oorlog, of zal het koninkrijk verdrinken in zijn eigen bloed?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 160
  Uitgeverij : Dirk Arts
  ISBN : 9789464061598
  Datum publicatie : 07-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 16,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Claire zal me begrijpen, ze moet het begrijpen. De stevige eikenhouten deur van de slaapkamer van haar en Maron werd voorzichtig opengemaakt. Een warme, muffe geur drong de neusgaten van Thomas ongevraagd binnen. Jakkes, baby.
Claire’s hoofd kwam achter de deur vandaan. ‘Oh Thomas, jij bent het, kom binnen.’ Claire liep naar een grote stoel bedekt met een zwarte schapenvacht die naast de brandende openhaard stond. Ze greep de hoge rugleuning met twee handen vast en sleepte hem rustig over de grond. Het krassende geluid van houten stoelpoten die over de ruwe tegels schoven klonk zo hard als een marcherend leger in het stille kasteel. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen