€ 23,75


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De kracht van de schaar

Meryem Temel • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ontdek de onverschrokken reis van Meryem Temel: Van strijd naar overwinning

  De achtergrond: Een leven vol uitdagingen
  Meryem Temel, geboren in 1970, groeide op binnen de Turkse gemeenschap in en rondom Hasselt. Haar jeugd werd gekenmerkt door complexe uitdagingen: gezinsspanningen, religieuze druk, geweld en criminaliteit in haar vriendenkring, en voortdurende vooroordelen en discriminatie in de buitenwereld. Het is een verhaal dat de rauwe realiteit van opgroeien in een complexe omgeving weerspiegelt.

  De ontdekking van roeping en verlossing
  Ondanks de tegenslagen hield Meryem Temel stand. Ze vond haar bestemming in het schoonheidsvak en ontdekte verlossing in het boeddhisme. Haar levensverhaal is doordrenkt met doorzettingsvermogen, vergeving, hoop en bovenal… liefde. Het is een verhaal dat de diepten van menselijke emoties en veerkracht verkent.

  "De kracht van de schaar": Een oproep tot lezen
  Waarom is dit het perfecte moment om Meryem Temels verhaal te ontdekken? De aanleiding was een wereldwijde gebeurtenis: de ongekende coronalockdown van 2020. Het was tijdens deze periode van reflectie en isolatie dat Meryem besefte dat haar verhaal een krachtige boodschap draagt, die gehoord moest worden.

  Een tijd van bezinning: Het moment van openbaring
  De wereld sloot zich om 18.00 uur abrupt af, en in die stilte begon Meryems innerlijke reis. De lockdown bracht onzekerheid met zich mee, en de dood, een onderwerp dat ze altijd had vermeden, werd onvermijdelijk. Op een bankje in het zonovergoten Vrijthof, temidden van reflecties over leven en dood, ontstond het idee om haar verhaal op te tekenen en een blijvende erfenis na te laten.

  Een puzzel van herinneringen: het ontbrekende dagboek
  Meryem deelt haar ervaringen en bekent dat ze nooit een dagboek heeft bijgehouden. Gebrek aan een veilige ruimte en eigen plek speelden parten. Maar, net zoals de holocaust-overlevende Edith Eva Eger, vond Meryem de kracht in het schrijven om haar verhaal te vormen. In stukjes en beetjes, met alle emoties en uitdagingen, begon haar leven gestalte te krijgen op papier.

  De waarheid blootleggen: een onthullende beslissing
  Het schrijfproces bracht Meryem tot een cruciaal punt. Ze merkte dat sommige delen van haar verhaal pijnlijk waren en vermeden wilden worden. Maar ware authenticiteit vereiste dat ze alles opbiechtte. Dit was haar kans om haar leven zonder filter te delen, en ze besloot volledig eerlijk te zijn, zelfs als dat betekende dat ze haar eigen pijn onder ogen moest zien.

  Een verhaal van waarheid, veerkracht en liefde
  En zo is "De Kracht van de Schaar" geboren - Meryem Temels verhaal, haar reis door het leven, en haar zoektocht naar identiteit, hoop en liefde. Het is een verhaal dat je uitnodigt om je eigen leven te heroverwegen, de kracht van menselijke veerkracht te erkennen en te ontdekken hoe waarheid en liefde de overwinning kunnen behalen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

  Dompel jezelf onder in dit indrukwekkende verhaal van doorzettingsvermogen, zelfontdekking en emotionele triomf. Open de pagina's van "De Kracht van de Schaar" en laat je inspireren door de onverschrokken reis van Meryem Temel.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 220mm
  Aantal pagina's : 208
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789086665556
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 23,75

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen