€ 12,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De ontvoering van de kerstman en andere kersverhaaltjes

W. W. Denslow • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het wereldberoemde sprookje De Wonderbaarlijke Tovenaar van Oz betekende in 1900 de definitieve doorbraak van de Amerikaanse schrijver en journalist Lyman Frank Baum. Dit verhaal zou in tientallen verfilmingen en musicals de hele wereld overgaan. Naast zijn Oz-boeken schreef Baum ook een aantal fantastische kerstverhalen, waaronder The Life and Adventures of Santa Claus. Maar hij schreef ook een aantal kortere kerstverhalen, die wij hier voor u gebundeld hebben, voor het eerst in een Nederlandse vertaling. Claus Kerst, beter bekend als de Kerstman, is opgegroeid in het magische woud van Burzië en is een van de grootste kindervrienden die de wereld kent. Eens per jaar, in de donkere dagen aan het einde van het jaar, brengt Claus de kinderen van de wereld een beetje blijdschap door hun cadeautjes te geven. Maar dat gaat niet vanzelf, het is hard werken en er gaat wel eens iets niet helemaal goed. De duistere machten van de wereld zien hem liever gaan dan komen. Is Kerstmis nog wel te redden? Je leest er alles over in De ontvoering van de Kerstman en andere kerstverhaaltjes. Er is ook een luisterboek beschikbaar van deze titel: 9789492469250

  Claus Kerst, beter bekend als de Kerstman, is opgegroeid in het magische woud van Burzië en is een van de grootste kindervrienden die de wereld kent. Eens per jaar, in de donkere dagen aan het einde van het jaar, brengt Claus de kinderen van de wereld een beetje blijdschap door hun cadeautjes te geven. De kerstkous: Waar komen kerstkousen vandaan? En, wie is toch die Kerstman? Dorien, het konijn en Claus Kerst: Dorien kan met dieren praten, maar het wil maar niet lukken om een gesprek met het konijntje te voeren. Tot op een dag het konijntje op zijn praatstoel gaat zitten en over zijn ontmoeting met Claus Kerst begint te vertellen. Een kerstboom voor Doortje: Als Doortje weer eens in Oz is beland, moet ze Kerstmis missen. De Blikken Man en de Vogelverschrikker gaan voor Doortje op zoek naar een kerstboom. De ontvoering van de Kerstman: Op een mooie winterse Kerstavond wordt Claus, terwijl hij pakjes rondbrengt, ontvoerd door de Kwelgeesten. Krijgen de kinderen nog wel op tijd hun cadeautjes of zal de vrolijkheid met Kerstmis voorgoed verloren gaan? De Wokkelkever en zijn vrienden brengen een bezoek aan Claus Kerst: Wanneer de Wokkelkever en zijn vrienden een bezoek brengen aan Amerika, willen ze de kinderen iets cadeau doen. Wie kan hen beter helpen dan de Kerstman?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 48
  Uitgeverij : Ahvô Braiths
  ISBN : 9789492469182
  Datum publicatie : 12-2019
 • Inhoudsopgave
  1) De kerstkous (L.F. Baum) 2) Dorien, het konijn en Claus Kerst (L.F. Baum) 3) Een kerstboom voor Doortje (W.W. Denslow) 4) De ontvoering van de Kerstman (L.F. Baum) 5) De Wokkelkever en zijn vrienden brengen een bezoek aan Claus Kerst (L.F. Baum)
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,50

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen