€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Kunst van het Niet Weten

Willem Geene • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Willem Geene is sinds vijf en twintig jaar trainer en coach binnen bedrijven, organisaties en voor particulieren. Hij traint en coacht op basis van de door hem ontwikkelde Shiftmethode. Een eenvoudige en krachtige methode die zeer snel inzicht geeft in de reden waarom je leven loopt zoals het loopt en waarom je werkelijkheid is zoals die is.

  Voordat hij als trainer coach werkzaam was, heeft hij met veel succes een groot aantal bedrijven opgezet en geëxploiteerd. Zijn ervaring dat succes en bezit niet per definitie gelukkig maken, heeft geleid tot het zoeken naar antwoorden op vragen zoals ‘Wie of wat ben ik eigenlijk?’ en ‘Wat zijn de voorwaarden voor permanente tevredenheid en geluk?’ en ‘Hoe verhouden zich de wetten van oorzaak en gevolg zich tot het idee van de vrije wil?’.

  Vanaf het moment dat, zoals hij dat noemt, ‘het kwartje viel heeft hij gewerkt aan de ontwikkeling van de Shiftmethode vanuit de intentie om de antwoorden op bovengestelde vragen op een praktische en vooral logische manier te communiceren.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 210mm
  Aantal pagina's : 146
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789081768405
  Datum publicatie : 10-2011
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen