€ 25,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Machine komt tot Stilstand

E.M. Forster • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In een toekomstige wereld, verstrikt in de verleidelijke omhelzing van technologische vooruitgang, leeft de mensheid in een beklemmende ondergrondse realiteit. De Machine regeert alles: van de geboorte tot de dood, van de gedachten tot de acties van haar onderdanen. Mensen leven geïsoleerd, hun levens beperkt tot cellen waarin ze afhankelijk zijn van de Machine voor al hun behoeften.

  Echter, wanneer de grenzen van de Machine beginnen te vervagen en tekenen van verval zich manifesteren, wordt de fragiele balans van deze dystopische samenleving bedreigd. Vashti, een toegewijde volgeling van de Machine, wordt geconfronteerd met de angstaanjagende waarheid over de wereld waarin ze leeft. Als haar zoon, Kuno, een opstandige afvallige, contact zoekt buiten de grenzen van de Machine, wordt Vashti meegesleurd in een gevaarlijke reis naar de oppervlakte, op zoek naar antwoorden en bevrijding.

  Terwijl de Machine hapert en de ondergrondse beschaving op het randje van instorting balanceert, ontvouwt zich een meeslepend verhaal van rebellie, ontdekking en de strijd om menselijke waardigheid. 'De Machine komt tot Stilstand' is een tijdloze klassieker die de lezer meesleept naar een angstaanjagend plausibele toekomst, waar de grenzen tussen mens en machine vervagen en de essentie van menselijkheid op het spel staat.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 64
  Uitgeverij : Future
  ISBN : 9789464818680
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen