€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De mooiste fietsweekendjes van België

Godfried van Loo • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De meest complete fietsgids van België. Ontdek Vlaanderen & Wallonië en de hoogtepunten van België in 60 fietsroutes. Met knooppunten, slaapplekken, bezienswaardigheden, kaarten, foto’s, tips en GPX.

  Het nummer 1 fietsboek van België Ontdek alle provincies en hoogtepunten van België in Vlaanderen en Wallonië in 60 fietsroutes verdeeld over 20 originele fietsweekenden. In fietsrondes van 30 tot 70 kilometer leiden we je met knooppunten over mooie wegen en RAVeL paden door mooie natuur, gezellige dorpen, knusse stadjes en fraaie bezienswaardigheden. Voor iedere uitvalsbasis helpen we je bovendien met fijne slaapplekken, knusse restaurants, fietsverhuur, bezienswaardigheden en extra tips. De meest complete fietsgids van België! We vertellen je wat je gaat zien onderweg, vermelden terrassen en afstapplekken en vullen dit aan met kaarten, honderden mooie foto’s en persoonlijke tips. QR-codes helpen je met navigatie en gpx-bestanden. Ieder weekend verblijf je in een mooie plaats waar genoeg te beleven is. Je vertrekt en eindigt altijd in de buurt van een treinstation dus laat je auto gerust thuis. Een compleet boek voor de fietsliefhebber. In het kort Vlaanderen & Wallonië in één boek Routes van 30 tot 70 kilometer voor uren plezier Eenvoudig te volgen met fietsknooppunten en gpx Duurzaam reizen: combineer fiets + trein Uitvoerig beschreven, met kaarten en mooie foto’s Alle provincies in 60 routes verdeeld over 20 weekenden Slaapplekken, bezienswaardigheden en rustplekken Een onmisbaar en compleet boek voor iedere fietser. Een prachtig cadeau, ook voor jezelf. Vlaanderen & Wallonië in één boek Deze fietsgids is geschreven door ervaren fietsgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo. De fijne omschrijvingen, kaarten, mooie foto’s en persoonlijke tips maken zelfs de voorbereiding al een feestje. Of je nu Vlaanderen, Wallonië of allebei wilt ontdekken, met dit boek heb je alles bij elkaar. Handig zijn bovendien speciale QR-codes met praktische extra’s. Denk aan downloadbare gpx-bestanden, gps-navigatie naar startplekken, aanvullende boekentips en meer. Op www . reisreport . nl lees je hier meer over. Prachtig cadeau (+ bucketlist fietskaart) Dit fraai uitgevoerde boek met honderden schitterende foto’s, kaarten en uitvoerige omschrijvingen is een prachtig cadeau. Voor een verjaardag, pensioen, fietslustige collega of natuurlijk voor jezelf. Je kunt op een overzichtskaart bijhouden welke routes je hebt gefietst. Mooi om met anderen te delen! Op de website www . reisreport . nl is nog meer informatie en videomateriaal beschikbaar. Duurzaam reizen door België Extra bijzonder: reis duurzaam en combineer fiets + trein. Iedere fietsroute start en eindigt namelijk in de buurt van een treinstation. Je kunt dus volledig duurzaam door Vlaanderen en Wallonië reizen en de auto thuis laten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 172mm x 215mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : REiSREPORT
  ISBN : 9789083308937
  Datum publicatie : 11-2023
 • Inhoudsopgave
  Dit boek, met maar liefst 256 pagina’s, bevat de mooiste fietsroutes in Vlaanderen en Wallonië, verspreid over alle provincies van België. Met knooppunten, kaarten, foto’s, bezienswaardigheden, leuke plekken voor een pauze en QR-codes voor aanvullende informatie. Denk aan gpx-bestanden, GPS navigatiehulp voor startplekken en meer. De dikste en meest uitgebreide fietsgids van België!
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen