Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Aan Gene Zijde
  Aan Gene Zijde (boek)
 • Cover Persona non grata
  Persona non grata (boek)

De Oerhoer

Schelmenroman

Rutger Willem Weemhoff • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De Oerhoer is een schaamteloos obsceen en tegelijkertijd
  hoogst spiritueel boek. Deze schelmenroman over het
  eigentijdse elitebordeel Paradise Now biedt de lezer een
  satirische blauwdruk van ons apocalyptische tijdsgewricht.
  U wordt meegenomen in een woeste literaire achtbaan
  die uw wereldbeeld voorgoed doet kantelen. Bunga, bunga!

  Who the hell is: Rutger Willem Weemhoff

  Deze auteur was actief als acteur in het theater en voor televisie. Naast zijn bezigheden als acteur studeerde Weemhoff in de jaren ‘80 tevens een tijdlang filosofie aan de Gemeentelijke Universiteit van A’dam. 'Filosofie van de dood, da's pas leven!' luidt zijn montere motto als ‘de filosoof van de dood' in een interview met Filosofiemagazine:
  ‘Ik sterf, dus ik ben (niet)’.

  Als onafhankelijke auteur en publicist schreef hij tal van teksten. Weemhoff biedt zijn schrijfwerk aan via een eigen ideële uitgeverij, onder de naam die zijn totale oeuvre het beste covert: Partout.
  Producties zijn te bestellen als paperback of als e-book.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 311
  Uitgeverij : Partout
  ISBN : 9789464025354
  Datum publicatie : 02-2021
 • Inhoudsopgave
  Who the hell is: Rutger Willem Weemhoff

  Deze auteur was actief als acteur in het theater en voor televisie. Naast zijn bezigheden als acteur studeerde Weemhoff in de jaren ‘80 tevens een tijdlang filosofie aan de Gem. Univ. van Amsterdam. 'Filosofie van de dood, da's pas leven!' luidt zijn montere motto in een interview met Filosofiemagazine, als ‘filosoof van de dood'.

  Als onafhankelijke auteur en publicist schreef hij tal van teksten. Weemhoff biedt zijn schrijfwerk aan via een eigen ideële uitgeverij, onder de naam die zijn totale oeuvre het beste covert: Partout.
  Producties zijn uitsluitend te bestellen als paperback.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Al sluimerend, vroeg hij zich af hoe het zover had kunnen komen. Als een martelaar had hij aan zijn nekvel boven de jacuzzi gehangen, machteloos. Hij was voor even zichzelf kwijtgeraakt. Er was geen eind aan zijn orgasme gekomen. Verlossing. Hij wist dat hij niet bepaald normaal was, dat hij slechts ten koste van heel veel moeite relaties aan kon gaan, dat hij wilde dat de ander hem kwelde en vernederde, dat hij pas iets werkelijk voelde als hem zware fysieke pijn werd toegebracht. Om maar iets te voelen, zocht hij er hoe dan ook naar fysiek, maar ook mentaal beschadigd te worden. Hij was steeds op zoek geweest naar partners met ware doodsverachting, die vanuit een onversneden sadisme bereid waren hem te schofferen, zijn lichaam te schenden. Hij herinnerde zich als kind het verhaal van de kruisiging, hoe hij in totale verbijstering naar het enorme kruisbeeld had gestaard, de spijkers diep in het vlees geslagen. Later had hij als puber zichzelf herhaaldelijk gemutileerd. Zijn ouders hadden hem erom gehaat. Het was eén grote schreeuw om aandacht. Zijn vader was een grote klootzak, die zich slechts interesseerde voor de jacht. Zijn moeder was aan de drank, als hij ‘s ochtends op het punt stond naar school te gaan, dook zij op in haar negligé, fles in de hand. Ze moest en zou hem omhelzen, ze hing als een sloerie om zijn nek, verliefd op haar ‘enigst’ kind. Een ongelukje, noemde zij hem vaak, zijn vader haatte immers kinderen. Hij was een hoerenloper en zijn zoon ook. Bruno dacht aan de onafzienbare reeks sletten en hoeren die hij had afgewerkt, alsof hij een slager was die dagelijks het vlees moest keuren. Nooit was er sprake van echte bevrediging. Een echte grote liefde had zich in zijn treurige bestaan nimmer voorgedaan. Hij beschouwde het leven als nutteloos, hij zag zichzelf bij iedere neukpartij als een soort Sisyphus, het was allemaal tevergeefs. En hoe meer seksverslaafd hij geraakte, hoe extremer zijn voorkeuren werden. Hij had zijn onderdanigheid uitgebouwd tot de hoeksteen van zijn seksuele bevrediging. Ineens doemde het beeld van de Engel weer op, hoe zij hem had aangestaard met die onverbiddelijke heersersblik, terwijl de faun haar neukte en beukte met zijn sprongen. Werd dit zijn ultieme Meesteres? Vast! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen