€ 15,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Winters paradijs

Sarah Morgan • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Heerlijke winterromance voor fans van Virgin River en Sweet Magnolias.

  Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan. Als haar baas haar vraagt om naar Vermont af te reizen voor een nieuwe opdracht, springt ze daarom ook een gat in de lucht. Dit is het perfecte excuus om de kerst te ontvluchten! Jackson O'Neil wil zijn uiterste best doen om het vakantieoord Snow Crystal - dat al generaties lang in het bezit van zijn familie is - van de ondergang te redden. Maar daar heeft hij wel hulp bij nodig. Met de komst van pr-expert Kayla Green gloort er weer hoop voor het resort. Dat er tussen hen genoeg vonken overspringen om alle kerst­verlichting in Vermont te laten branden, is een onverwacht cadeau.
   
  Zo doeltreffend als Kayla is in haar werk, zo onzeker is ze in de omgang met Jackson. Hij maakt een sterk verlangen in haar wakker dat naast een warm gevoel ook pijnlijke herinneringen oproept. En toch… gloort er een sprankje hoop. Is het mogelijk dat de vrouw die niet meer in Kerstmis gelooft, er nu toch door wordt betoverd?

  'Hartverwarmend en sexy: Sarah Morgans serie "De O'Neil broers" is perfect!' Jill Shalvis, New York Times-bestsellerauteur.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 142mm x 215mm
  Aantal pagina's : 352
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789402711530
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen