€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Ontmoeting

Jacques Martens • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Twee mannen die elkaar ontmoeten krijgen op basis van ervaringen en interesses een band met elkaar. De band wordt versterkt middels een op te zetten vriendenkring, waar misstanden zoals milieu, religie en geloof, politiek, en onrecht aan de orde worden gesteld. Gelardeerd met de hedendaagse realiteit mede op basis van persoonlijke ervaring en waarneming gaan ze voor beter.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 323
  Uitgeverij : J.Martens
  ISBN : 9789464819755
  Datum publicatie : 06-2024
 • Inhoudsopgave
  Deel 1 Uiteindelijk siert simpelheid het leven
  Deel 2 In de stilte bevinden zich de antwoorden, soms moet je ze even zoeken
  Deel 3 In de loop der tijd vervaagt alles
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het gaat over ons gesprek en het gezond maken van Moeder Aarde, het uitbannen van polariserende religies en het doen stoppen van oorlog. En dat alles op basis van een humane insteek. Ik wil proberen om daar op een bepaalde manier handen en voeten aan te geven en denk namelijk dat de mindset bij mensen om moet. Niet meer denken vanuit macht en winst, maar denken vanuit humanitair oogpunt met een open mind.
De vriendenkring is omwille van wetgeving een kleine stichting met als missie en einddoel een leefomgeving waar religie is vervangen door een humane omgangsvorm, waar vervuiling van de aarde is omgezet naar vergroening, waar macht en corruptie, misbruik en manipulatie verdampt zijn. Groene scholen, met humanitaire les in plaats van jagen, jagen, jagen om zo hoog mogelijk op die economische ladder terecht te komen en later in het moeras te belanden. Niet meer denken vanuit macht en winst, maar denken vanuit sociaal humanitaire oogpunt met een open mind.
Een groene economie zonder verplichte economische groei, opdat een gezonde wereld kan worden doorgegeven aan de volgende generaties.
'De jeugd heeft de toekomst, dan dien je ze die ook te geven'. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen