€ 17,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover De Verwarring
  De Verwarring (boek)
 • Cover Uit mijn hart
  Uit mijn hart (boek)

De Ontwaking

Ella Fisher • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Amy, een Nederlandse vrouw, werkt als fotomodel in Amerika. Ze ontmoet de muzikant waar ze al jaren tegenop kijkt en wordt verliefd. De relatie houdt niet lang stand als ze voor een maatschappij gaat werken om in een serie te spelen. Ze ontmoet haar tegenspeler, de vonken springen over en de muzikant wordt ingeruild ... Alles lijkt goed te verlopen, totdat ze op een dag ontwaakt in het ziekenhuis. Al snel komt ze erachter dat niets meer is wat het lijkt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 351
  Uitgeverij : Pumbo
  ISBN : 9789082680003
  Datum publicatie : 07-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,3 uit 12 reviews)

  30-01-2021
  Veel onderwerpen
  Dit boek heb ik gewonnen met een lieve winactie van de schrijfster. Waarvoor mijn dank! Ik had dit boek met 2 dagen uit, mede dankzij de vlotte schrijfstijl van Ella. Je merkt dat ze veel ideeën had en er komen dan ook veel onderwerpen aan bod. Voor mij waren dat net teveel onderwerpen. Zelf zou ik het prettiger lezen vinden als er 2 of 3 onderwerpen waren gekozen waar meer in verdiept zou worden. En dan de eventuele andere onderwerpen gebruiken voor een volgend boek. Voor mij was het nu soms een overkill aan sprongen van de ene situatie naar het andere. Sommige dingen gebeurden op de ene bladzijde (bijvoorbeeld een rechtzaak) en eindigde alweer op de volgende. Als dit meer was uitgediept dan waren de toffe ideeën van Ella denk ik meer tot zijn recht gekomen. Er zaten enkele taal/spelfoutjes in het boek: verassing ipv verrassing. Maar ik kon hier prima overheen lezen. Maar een echte taalkenner zal zich hier aan kunnen irriteren. De tekst was allemaal links gecentreerd zonder verspringingen en eventuele alinea's. Zelf zou ik hebben gekozen voor alinea's om de lezer wat beter mee te kunnen nemen in het verhaal. Ella, je hebt veel ideeën, waaronder een paar hele toffe. Voor mij werkt het beter om het meer te doseren. Ik ben benieuwd naar je andere boeken en wat je daar allemaal in hebt verwerkt.

     Toffe onderwerpen
     Vlotte schrijfstijl
     Teveel onuitgewerkt
     Taalfoutjes, geen alinea\'s

  Geplaatst door uit Emmeloord , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 4 uit 10


  03-04-2018
  De ontwaking
  Een geweldig boek dat je in een keer uitleest. Heel goed verhaal en toch verrassend. Ben er helemaal weg van. Super boek dat je zeker moet lezen. Al benieuwd naar het volgende.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  14-12-2017
  DE ONTWAKING
  Fantastisch boek om te lezen ! Als je eenmaal begint wil je niet stoppen. Ik heb er even over gedaan om een begin te maken , maar toen kon ik het boek niet zomaar meer op mijn nachtkastje leggen. Ik ben zo benieuwd naar deel 2 !

     Heerlijk voor ontspanning .
     Leest makkelijk .

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  06-12-2017
  Super!
  Echt een super leuk boek om te lezen! Je wilt door blijven lezen en is dus lastig om even weg te leggen. Door het einde van het boek ben ik zeer benieuwd naar eventueel deel 2 of het vervolg hierop.....


  Geplaatst door uit Hilversum , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  22-09-2017
  Niet te stoppen!
  De Ontwaking blijf je lezen. Elke eind van het hoofdstuk triggert je om door te lezen. Het verhaal heeft dan net ff een andere wending waardoor je nog nieuwsgieriger wordt. Verlang nu al naar het vervolg.

     Verhaallijn
     Interessante karakters
     Moeilijk weg te leggen

  Geplaatst door uit Harderwijk , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  01-09-2017
  De Ontwaking
  Ik vond het een leuk verhaal met soms grappige en soms verdrietige momenten. Het verhaal leest makkelijk, als je eenmaal bent begonnen wil je niet meer stoppen. Had het boek binnen 1 week uit.

     Gemakkelijk te lezen
     Soms nog wat schrijffouten

  Geplaatst door uit Utrecht , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  13-08-2017
  De Ontwaking
  Prachtig geschreven, mooi lettertype en erg spannend en ingrijpend. Prettig om te lezen.


  Geplaatst door uit Huizen , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  11-08-2017
  In één woord GEWELDIG
  Het boek leest makkelijk weg en je wilt ook echt door blijven lezen. De schrijfster schrijft erg beeldend en je wordt echt meegesleept in het verhaal! Ik vond het ook spannend en er zitten behoorlijke wat twists in die ik echt niet zag aankomen! Wat ik ook fijn vond is dat de hoofdstukken niet te lang zijn dus je toch nog even gauw een hoofdstuk kan lezen. Enige nadeel dat ik niet kan wachten op het tweede deel want deel één smaakt echt naar meer!

     Fijne schrijfstijl
     Interessant en meeslepend verhaal
     Wachten op deel 2

  Geplaatst door uit Bussum , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  10-08-2017
  Meeslepend
  Pas begonnen in dit boek naar aanleiding van een tip van een kennis. In het eerste hoofstuk van de Ontwaking werd ik reeds meegesleept door het verhaal en de leuke schrijfwijze van de schrijfster. Ik zie uit naar de rest van het verhaal.


  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  24-07-2017
  Ontzettend fijn boek
  De Ontwaking is een ontzettend fijn boek. Mooie verhaallijn, goede dialogen van interessante hoofdpersonen en een prima spanningsboog. Al met al een meer dan geslaagd boek!

     Fijne schrijfstijl
     Interessante verhaallijn
     Paar kleine taaldingetjes

  Geplaatst door uit Maarssen , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  19-07-2017
  Compliment!
  Ik heb dit boek na ontvangst verslonden! Fijne schrijfstijl en korte hoofdstukken maken dit boek makkelijk te lezen. Ik vond het een heerlijk boek en kan niet wachten op het vervolg!

     Fijne schrijfstijl
     Korte hoofdstukken
     Paar taalfoutjes

  Geplaatst door uit Drenthe , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  19-07-2017
  Geweldig debuut wat vraagt om meer
  De ontwaking van Ella Fisher is een heerlijk geschreven verhaal wat boordevol zit met romantiek,spanning,humor en enkele zeer goed bedachte 'verrassingen' :) De schrijfstijl is zeer beeldend en leest lekker weg. Er gebeurt een hele hoop in het leven van Amy en je maakt het als lezer van dicthbij mee en ik wilde constant weten:hoe gaat het nu verder :) Ik heb dit boek dan ook met een paar dagen uit gelezen! Al met al een meer dan geslaagd debuut (!) roman en ik kan niet wachten op het volgende deel!

     Lekker vlot leesbaar
     Humor,spanning,twists
     Wachten op het volgende deel ;)

  Geplaatst door uit Het Gooi , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 17,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen