€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Plantaardige Oplossing

Joel K. Kahn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een gepassioneerd, boeiend en wetenschappelijk pleidooi voor plantaardige voeding

  Ben je er klaar voor om je beter te voelen, er beter uit te zien en tegelijkertijd de planeet te redden? Dan is het tijd om jouw gezondheid van binnenuit te revolutioneren. Met De Plantaardige Oplossing laat de gerenommeerde cardioloog Joel Kahn zien hoe iedereen een optimale gezondheid kan creëren met een plantaardig dieet op basis van onbewerkte voedingsmiddelen.

  Joel Kahn, bekend als dé Amerikaanse arts voor een gezond hart, heeft al duizenden mensen geholpen bij het voorkomen en omkeren van hartaandoeningen. Maar hoe zit het met andere chronische aandoeningen zoals diabetes bij volwassenen, obesitas, darmgezondheid, osteoporose, auto-immuunziekte en zelfs een laag libido? Het blijkt dat al deze aandoeningen en nog veel meer aandoeningen kunnen worden verbeterd met een plantaardig dieet ― en Joel Kahn kan het bewijzen.

  Gebaseerd op tientallen jaren ervaring, brengt Joel Kahn een schat aan wetenschappelijk onderzoek en diepgaande casestudy’s samen om duidelijk aan te tonen hoe je zelf de leiding kunt nemen over je eigen gezondheid. De Plantaardige Oplossing onderzoekt:


  - Hoe je kunt afvallen, minderen met medicijnen, jouw risico op kanker kunt verkleinen en diabetes kunt omkeren met een plantaardig dieet.
  - De verrassende verbanden tussen een veganistisch dieet en je libido, darmgezondheid en hersenchemie.
  - Waarom planten de sleutel kunnen zijn tot vertraging van veroudering.
  - Waarom de meeste mensen het bij het verkeerde eind hebben als het gaat om calcium, eiwitten, koolhydraten en meer.
  - Begrijpen wat er precies in je lichaam gebeurt, zodat je zelf kunt beslissen wat je eet en waarom.
  - Simpele tips om je overstap naar veganisme te beginnen, inclusief uit eten gaan, je voorraadkast aanvullen en op bezoek gaan.
  - Wat het effect is van plantaardig eten op de opwarming van de aarde en dierenwelzijn.
  - Hoe je empathie en mededogen kunt cultiveren door veganistisch te leven.
  - Een 21-dagenmenuplan met meer dan 60 heerlijke recepten.


  Dr. Joel Kahn, gerenommeerd cardioloog, bestsellerauteur en een populaire docent die anderen inspireert om wetenschappelijk en kritisch na te denken over het vermogen van het lichaam om te genezen door middel van goede voeding. Dr. Kahn is klinisch hoogleraar in de geneeskunde aan de Wayne State University School of Medicine in Detroit en is oprichter van het Kahn Center for Cardiac Longevity. Zijn eerste boek, The Whole Heart Solution, vormde de basis voor een tv-special. Dr. Kahn woont met zijn vrouw en drie kinderen in de omgeving van Detroit, waar hij onlangs het populaire gezondheidsrestaurant GreenSpace Café heeft geopend.


 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 172mm x 242mm
  Aantal pagina's : 288
  Uitgeverij : Passie, Uitgeverij
  ISBN : 9789492847096
  Datum publicatie : 03-2022
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord door John Mackey, CEO Whole Foods Market 11 Voorwoord 15 Inleiding 1 De zes steunpilaren voor de Plantaardige Oplossing 25 2 Hart voor de zaak 33 3 Het goede nieuws over diabetes 53 4 Slank en rank 71 5 Hoge inname van planten voor lage bloeddruk 79 6 Hallo planten, tot ziens cholesterol 89 7 Kweek planten, geen kankercellen 97 8 Bonen, geen Boter voor een Beter Brein 109 9 Kweek planten, geen auto-immuunziekten 119 10 Plant-gedreven maag-darmstelsel en nierstelsel 127 11 Vijftig tinten groen met planten en seks 135 12 De tuin van de jeugd 141 13 Planten, het lot van dieren en wereldgodsdiensten 149 14 De aarde, het bord en het milieu 161 15 21 dagmenu’s met recepten (en bonusrecepten) 169 Epiloog: Het is tijd om jouw plantaardige gezondheid te laten groeien 249 Dankwoord 251 Eindnoten 253 Bronnen 271 Receptenoverzicht 275 Register 277 Over de auteur 287
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen