Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De reis van descendenten

Ian Levi • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Anton Kruisberg groeit op onder de rook van Amsterdam Noord. Op één van zijn duistere activiteiten in de illegale internationale handel met Schotse en Ierse travellers, authentieke Pavees, stuit hij bij toeval op een paar archeologische kunstwerken uit de oudheid. De reis om de betekenis van deze werken te ontrafelen en een eventuele verkoop tot stand te brengen gaat gepaard met liefde, twijfel, compassie en hardheid. De waarheden komen pijnlijk aan het licht. Een lange, avontuurlijke en soms gevaarlijke expeditie. Het verhaal speelt zich af in Schotland, Ierland, de Azoren en Nederland. De objecten brengen de hoofdpersonen naar een ver verleden, de geschiedenis van hun voorouders.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 201
  Uitgeverij : Roy Sier
  ISBN : 9789464065015
  Datum publicatie : 12-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

. ‘Opa had veel offers gemaakt’ dacht Flip, om een excuus te verzinnen om Anton te helpen.
Dit was ook weer zo’n missie. In een vreemd land, met keiharde gangsters, je geld ophalen wat ze niet wilden betalen. ‘Hoe verzin je het?’ En ouwe Anton was geen kameleon meer. Die begon letterlijk aan alles schijt te krijgen. Mooi om te zien, die grijze haren en een getaande, gebruinde kop met een zonnebril. Nog steeds slank en altijd jongens kleding aan, gympies, hoodie met een jack er over heen en een spijkerbroek met scheuren. En niet te vergeten, die eeuwige peuk in zijn waffel. Flip moest weer lachen. Als hij naar Anton keek had hij, op de één of andere manier weer zin in een avontuur. Hij begon weer die ’zin’ te krijgen. Morgen weer die gortdroge bek als ze onderweg waren. Die gortdroge bek van spanning met een staalsmaak. Hij zag zijn gabber staan aan de vloedlijn. De ondergaande zon was mooi. De lange schaduw van Anton op het witte zand, richting het oosten. Flip meende een walvis te horen. Dat hoge gepiep. En inderdaad zag hij ruggen uit het water komen, water spuitend en weer ondergaan. Anton stond daar met een grote houten stok, roerloos aan de vloedlijn, als in een trance, als een magiër uit een speelfilm. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen