€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Satori Strijder

de Satori serie deel 2

Mirella Schaperkotter • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De Satori Strijder
  Deel 2 van de Satori trilogie

  De duistere Chao grijpt razendsnel om zich heen en krijgt steeds meer invloed in vele dimensies. Ook Noa heeft steeds meer moeite om de negatieve energie buiten te sluiten. Er is nog maar weinig over van het vertrouwen dat zij, Keanu en Izzie hadden toen ze begonnen aan hun missie: het terugdringen van de Chao met hun speciale satorizwaarden.

  En dan is er nog dat vreemde contact dat Noa met de Aarde zelf lijkt te hebben. Ze weet niet meer wat wel en niet goed is en waar ze wel of niet op kan vertrouwen. Ze raakt zichzelf steeds meer kwijt. Maar veel tijd om daarbij stil te staan heeft ze niet, want er wacht haar een zeer belangrijke missie, waarin geen ruimte is voor twijfel of zwakte.

  Noa, Keanu en Izzie reizen in dit tweede deel van De Satori trilogie opnieuw door nieuwe werelden in het gevecht tegen de alsmaar sterker wordende Chao. Ze ontmoeten nieuwe wezens, mensen, dieren en… een nieuwe strijder, die het drietal komt versterken. Maar of Noa daar nu zo blij mee is?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 300
  Uitgeverij : Mirella Schaperkotter
  ISBN : 9789464812268
  Datum publicatie : 05-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Met haar vrije hand haalde de oude vrouw iets onder haar gewaad vandaan. Tot Noa’s schrik bleek dat een jachtmes te zijn! Nog voor Keanu het mes ook had gezien, haalde de oude vrouw al uit. Het mes trok een lange, diepe snee in zijn kuit. Keanu schreeuwde het uit van pijn.
Noa’s maag trok samen van angst en medelijden voor Keanu, Wat was dat mens van plan? Ze wist dat ze Keanu te hulp moest schieten, maar ze kon alleen maar met stomheid geslagen toekijken. Haar maag draaide nog eens om toen ze zag hoe de oude vrouw haar puntige tanden ontblootte in een afgrijselijke glimlach. Vervolgens stak ze haar tong door haar scherpe tanden heen en likte het bloed op, dat uit de snee van Keanu’s been stroomde. De vrouw smakte een paar keer en keek nadenkend, alsof ze het bloed… keurde. Toen slaakte ze een triomfantelijke kreet en smeet Keanu weer terug op de grond.
Kakelend lachend greep ze vervolgens Noa bij haar been en tilde haar omhoog. Nog voor Noa ook maar kon schreeuwen voelde ze een stekende, brandende pijn in haar been. Meteen volgde de ruwe tong van de vrouw, die nu ook haar bloed oplikte. Opnieuw smakte ze en dacht even na. Dit keer gaf ze echter geen triomfantelijke schreeuw, maar slaakte ze een angstkreet!
Noa werd uiterst voorzichtig weer op de grond teruggelegd en de oude vrouw stapte vlug bij haar weg. Daarbij mompelde ze onverstaanbare woorden en maakte ze vreemde gebaren in de lucht met haar knokige handen. Met haar lange nagels woelde ze door de aarde, schepte wat op en blies het in Noa’s gezicht.
De aarde prikte in haar ogen en liet haar hard niezen. De oude vrouw mompelde weer een paar woorden. Of… ze zong ze eerder: ‘Ta-zanuuuuu. Taaaa-zaaa-nuuuuuuu.’
Achter Noa hapte de menigte naar adem. Er klonk geroezemoes.
De oude vrouw bleef op afstand van Noa, maar knielde wel op ooghoogte neer en vroeg: ‘Ta woelisch oe ta dragor? Êh?’
Noa keek vragend naar Izzie en Keanu. Maar die keken alleen maar net zo vragend terug. Keanu’s been bloedde hevig. Hij moest zijn hand op de wond houden om het bloeden te stelpen. Noa klauterde vlug in een zittende houding om haar eigen wond te bekijken. Ook die snee was diep en bloedde flink. Vlug scheurde ze een stuk van haar shirt af en drukte de stof tegen de wond.
‘Nu ik nog zeker?’ piepte Izzie angstig.

×
SERVICE
Contact
 
Vragen