€ 21,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

DE SCHITTERING IN DE DIEPTE

} Mary van Duuren • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het stabiele leven van Livia en haar vier kinderen wordt bruut verstoord door een terroristische aanslag in Brussel, waar haar man op dat moment verblijft. De vermissing van Daniël en het alleen verder moeten wanneer blijkt dat hij is omgekomen, valt haar erg zwaar.
  Wanneer de tweeling als laatste het ouderlijk huis verlaat, besluit ze op zoek te gaan naar zichzelf. Ze vertrekt naar Portugal en gedurende deze vakantie ontdekt ze dat haar hart na lange tijd weer open staat voor nieuw geluk.
  Tijdens een nieuwe, avontuurlijke reis vindt er een confrontatie plaats die niet alleen haar toekomst verandert, maar ook haar verleden. Inmiddels een vrouw geworden met een krachtige persoonlijkheid, neemt ze beslissingen waarbij ze sinds jaren voor zichzelf kiest.


  Mary van Duuren, geboren in 1963 te Breda, is schrijfster van de eerder verschenen feelgood-boeken ‘Twee Ons Geluk’ (2017) en ‘Tussen rust en ruis’ (2018).
  Het boek ‘De schittering in de diepte’ is haar eerste roman. Hierbij heeft ze zich opnieuw laten inspireren om door middel van een juiste mindset en mindfullness regie te nemen over het eigen leven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 264
  Uitgeverij : ADOREMI Uitgeverij
  ISBN : 9789082646078
  Datum publicatie : 11-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen