€ 32,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

  • Cover De Joodse keuken
    De Joodse keuken (boek)
  • Cover De smaken van Italië
    De smaken van Italië (boek)

De smaken van Spanje

Claudia Roden • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Claudia Roden: de grande dame van de internationale culinaire wereld!

    De naam Claudia Roden wordt met eerbied uitgesproken tot in de hoogste gastronomische kringen. Vele chef-koks en historici zijn aan haar schatplichtig. Roden legt mondeling doorgegeven recepten vast, traceert de herkomst ervan, ontrukt gerechten aan de vergetelheid en reconstrueert kooktradities van volkeren rondom de Middellandse Zee - Joden en Arabieren, Spanjaarden en Italianen.

    De smaken van Spanje is een onuitputtelijke schatkamer van gerechten die van de ene generatie op de andere zijn overgeleverd: simpele tapas, verrukkelijke soepen, schaal- en schelpdieren, vlees- en wildgerechten, glorieuze paella's, feestelijke bonengerechten en verfijnde desserts. Claudia Roden bereist daarbij alle delen van het land: van Galicië tot Andalusië en van de Balearen tot de Canarische Eilanden. Haar heldere, elegante en humoristische stijl is een genot voor de lezer.

    De smaken van Spanje is alomvattend en tijdloos. Het is een van de belangrijkste boeken die in de afgelopen decennia over deze geweldige keuken verschenen zijn. Ook dit boek zal een klassieker
    worden - onmisbaar voor de liefhebber en voor elke serieuze kok.

    'Nu kan ik de Spaanse keuken toevoegen aan de lange lijst van onderwerpen waarop Claudia Roden letterlijk de hoogste autoriteit is. Ik vertrouw Claudia blindelings op welke culinaire reis dan ook. Haar recepten en verhalen zijn een feest.' Yotam Ottolenghi

    'Een groot, prachtig boek vol heerlijke recepten en verhalen, geschreven door de nestor van de gastronomische literatuur.' Jamie Oliver

    Claudia Roden is de auteur van vele cultuur-historische kookboeken. Ze had een kookprogramma op de BBC, werd en wordt over de hele wereld uitgenodigd om te spreken over gastronomie en heeft allerlei onderscheidingen gekregen, in Nederland bijvoorbeeld de Prins Claus Prijs (1999) en de Johannes van Dam prijs (2012).
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 192mm x 252mm
    Aantal pagina's : 512
    Uitgeverij : Fontaine Uitgevers
    ISBN : 9789059560451
    Datum publicatie : 11-2019
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 32,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 23:15 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen