€ 26,25

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Snelste Weg is de Omweg

Afkicken van Misverstand Ik met de Liber methodiek

Thomas van Kleef • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Je kent nog maar een paar woorden. Moeilijk. Lastig. Zorgen. Zwaar. Je leven lijkt tobben geworden. Ga je gebukt onder een burn-out of depressie? Worstel je met rouwverwerking, zingevingsvragen, relatieperikelen of een levensbedreigende ziekte? Soms zijn dan gespecialiseerde antwoorden nodig. Maar vaak ook niet. Want focus op het etiket, en je verzandt al snel in pleisters plakken. Zo niet Liber. De doe-het-zelf coachingsmethodiek. Die verder reikt. Dieper graaft. Want LIber draait niet om de bevrediging van je verlangens, maar zet in op de bevraging van je identiteit. Verbluffend snel kan dit je bewustzijn doen ontwaken. En je diepst denkbare heling kan een aanvang nemen.

  Over de schrijver
  Onmacht, onvrede, steeds jezelf maar weer tegenkomen: Thomas van Kleef weet er alles van. Hij maakte carrière tot in New York, en toch: zijn leven en hijzelf, ze bleven maar schuren. Tot alles wat hij ooit ervaren, gehoord en geleerd had, bleek te zijn gaan gisten. En de monnik in hem opstond. Maar dan wel een die aan een oud beroep, een nieuwe draai mocht geven. Met Liber als resultaat.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 210mm
  Aantal pagina's : 56
  Uitgeverij : Stichting Jan XVII
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 09-2019
 • Inhoudsopgave
  Het Hotel - Naar Rumi
  Inleiding
  Hoofdstuk 1: Erkennen
  Hoofdstuk 2: Activeren
  Hoofdstuk 3: Verwelkomen
  Hoofdstuk 4: En nu gebeurt het
  Epiloog
 • Reviews (9 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  30-09-2019
  De snelste weg is de omweg
  Bewustwording , bewustzijn Liber is een eenvoudig doe-het-zelf coaching methodiek , die eerst ontspant waarna d.m.v bevraging van de eigen identiteit men direct wordt bewust gemaakt van wat aangeleerd of identificatie is en wat authentiek Is . Zo openbaart zich het Stille bewustzijn dat ons Eigen is .

     Eenvoudig en zeer effectief

  Geplaatst door uit Almen Gelderland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 26,25

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Uit de inleiding:

De hele dag zijn we ermee zoet. Het leven aan te kunnen. Te beheersen. Wat ons ook maar overkomt, wie ons pad ook kruist, alles en iedereen willen we kunnen vatten. De baas zijn. Een plek kunnen geven.

Dat we hiertoe in staat zijn: de hemel zij dank. Maar overdrijven is ook een kunst. Geef ons vermogen mensen en dingen te kaderen, begrijpen en benoemen de vrije hand, en al snel denken we ermee samen te vallen. Gaan we redeneren: ‘dat en wat ik vat, is wie ik ben’.

En Misverstand Ik is geboren: een scherf waant zich de vaas.

Waarom kennen we zoveel spanningen, maatschappelijk, persoonlijk? We leven haaks op wat we zijn. Tot veel in staat te zijn maakt ons immers nog niet alwetend.

Eerder zijn we een oceaan van vraagtekens waarin wat luchtbedjes begrip ronddobberen. Doe alsof het anders is, en je vraagt om problemen.

Voor wie liever wat dichter bij zijn existentiële waarheid zou willen leven, eerlijker, ‘echter’, mens zou willen zijn, is er nu Liber. Een doe-het-zelf coachingsmethodiek.

In een notendop: de snelste weg naar bevrijding van Misverstand Ik, is je bewustwording van je verslaving eraan. Door telkens weer dezelfde drie stappen te zetten. Erkennen. Activeren. Verwelkomen.
Liber leert je er een gewoonte van te maken geen woord te spreken, geen gedachte te ontwikkelen, zonder eerst ditzelfde stappenproces te doorlopen. Steeds opnieuw weer ‘terug naar af’ te gaan.

Het resultaat: uitgelicht tot op het bot, verliest Misverstand Ik z’n verslavende invloed. En ontplooit zich een authentiek ‘ik’. Een ‘ik’ dat weet heeft van verhoudingen en maat.

Begrip en onbegrip, controle en machteloosheid, actie of passiviteit: een bevrijd ‘ik’ denkt niet in termen van òf-òf, maar van èn-èn.

Het idee alleen al. Voel je de beklemming al van je afglijden?

Dit prentenboek legt je de Liber methodiek stap voor stap uit. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen