€ 42,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Staat

Plato • Boek • paperback

 • Samenvatting

  Stap binnen in een wereld vol intriges, macht en filosofische diepgang met "De Staat" van Plato. Deze meesterlijke klassieker neemt je mee op een adembenemende reis door de gedachten van de oude filosoof, waar rechtvaardigheid wordt uitgedaagd, idealen worden geschetst en de fundamenten van de samenleving worden blootgelegd.

  In een turbulente tijd waarin corruptie en chaos heersen, onthult Plato de geheimen van een utopische samenleving, geleid door de meest wijze en rechtvaardige heersers. Maar schaduwen van twijfel en tegenstand werpen zich op als de filosoof dieper graaft in de aard van de menselijke ziel en de fundamenten van rechtvaardigheid.

  Spanning stijgt wanneer Plato zijn verbeelding de vrije loop laat en een maatschappij schetst waarin idealen worden getest, de machtsdynamiek wordt uitgedaagd en de grenzen van menselijke ambitie worden verkend. Terwijl de personages worstelen met hun eigen morele dilemma's, zul jij jezelf vinden op een rollercoaster van intellectuele en emotionele ontdekkingen.

  Ontdek "De Staat" en laat je meevoeren door een verhaal dat tijdloze vragen opwerpt over de aard van rechtvaardigheid, de rol van de samenleving en de zoektocht naar waarheid. Dit is niet zomaar een boek; het is een avontuur dat je denken zal uitdagen en je hart zal doen bonzen. Durf jij de uitdaging aan?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 744
  Uitgeverij : The Greek School
  ISBN : 9789464818529
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 42,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen