€ 44,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen

Elizabeth Louise Hutjes • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De auteur verstrekt de lezer een schat aan wetenschappelijk gefundeerde informatie over de synergie tussen mineralen en beschrijft in heldere taal de wijze waarop essentiële mineralen als supplement het beste kunnen worden ingezet willen ze door het lichaam ook goed benut kunnen worden. Het boek De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen bevat een rijke bron aan nieuwe inzichten die zeer zeker van betekenis voor iedereen met belangstelling voor een gezonde levensstijl en voor wie overweegt voedingssupplementen te adviseren of te gebruiken. Het kan dienen als lesmateriaal voor professionals in de gezondheidszorg en als handig naslagwerk bij het inzetten van mineralen als voedingssupplement.

  De auteur verstrekt de lezer een schat aan wetenschappelijk gefundeerde informatie over de oorzaak van chronische mineraaltekorten en beschrijft in heldere taal de wijze waarop essentiële mineralen als supplement het beste kunnen worden ingezet willen ze door het lichaam ook goed benut kunnen worden. Bij het werken met mineralen als voedingssupplement is het van belang zich te realiseren dat het inzetten van één mineraal direct of indirect invloed kan uitoefenen op de functionaliteit van andere mineralen. En mineralen doen meer dan dat. Ze zijn essentieel voor de productie van bijvoorbeeld antioxidanten, vitamines, eiwitten, enzymen, vetzuren en hormonen. Een tekort aan mineralen zal leiden tot een tekort aan deze voor ons lichaam en onze gezondheid essentiële stoffen. Het boek is geschreven voor iedereen met belangstelling voor een gezonde levensstijl en voor wie overweegt mineralen in de vorm van voedingssupplementen te adviseren of te gebruiken. Het kan dienen als lesmateriaal voor professionals in de gezondheidszorg en als handig naslagwerk bij het inzetten van mineralen als voedingssupplement.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 204mm x 254mm
  Aantal pagina's : 140
  Uitgeverij : Energy Life & Health
  ISBN : 9789082910803
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  Het inzetten van mineralen is maatwerk Informatie over mineralen in perspectief geplaatst Hoofdstuk 1 De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen Hoofdstuk 2 De essentiële mineralen uit het schema één voor één belicht Hoofdstuk 3 De fundamentele effecten van silicium op essentiële mineralen Hoofdstuk 4 De synergetische effecten tussen boron en essentiële mineralen Hoofdstuk 5 De synergetische effecten tussen molybdeen en essentiële mineralen Hoofdstuk 6 De synergetische effecten tussen zwavel en essentiële mineralen Hoofdstuk 7 De synergetische effecten tussen fosfor en essentiële mineralen Hoofdstuk 8 De synergetische effecten tussen calcium en essentiële mineralen Hoofdstuk 9 De synergetische effecten tussen magnesium en essentiële mineralen Hoofdstuk 10 De synergetische effecten tussen mangaan en essentiële mineralen Hoofdstuk 11 De synergetische effecten tussen koper en essentiële mineralen Hoofdstuk 12 De synergetische effecten tussen zink en essentiële mineralen Hoofdstuk 13 De synergetische effecten tussen ijzer en essentiële mineralen Hoofdstuk 14 De synergetische effecten tussen jodium en essentiële mineralen Hoofdstuk 15 De synergetische effecten tussen selenium en essentiële mineralen Hoofdstuk 16 De synergetische effecten tussen chroom en essentiële mineralen Hoofdstuk 17 De synergetische effecten tussen kalium en essentiële mineralen Hoofdstuk 18 De synergetische effecten tussen natrium en essentiële mineralen Hoofdstuk 19 De synergetische effecten tussen chloride en essentiële mineralen Mineraalbepalingen Nawoord Literatuurlijst
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 44,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen