€ 23,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De theetuinen fietsgids van Nederland

Godfried van Loo • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De gezelligste fietsgids van Nederland! Ontdek meer dan 125 knusse theetuinen in 50 prachtige fietsroutes. Leuke routes met knooppunten, rustplekken, bezienswaardigheden, kaarten, foto’s en gpx.

  De gezelligste fietsgids van Nederland Met deze fraai uitgevoerde fietsgids ontdek je meer dan 125 theetuinen waar het altijd gezellig is. De uitvoerig beschreven routes van 30 tot 70 kilometer bieden uren plezier langs mooie natuur, gezellige dorpen, knusse stadjes en leuke bezienswaardigheden. De mooiste knooppunten-fietsroutes met de gezelligste rustplekken, wat wil je nog meer? We vertellen je wat je onderweg gaat zien, welke bezienswaardigheden een bezoekje waard zijn en helpen je met handige startplekken. Aangevuld met kaarten, honderden mooie foto’s, persoonlijke tips en omschrijvingen en openingstijden van de theetuinen. Met QR-codes geven we je extra hulpmiddelen zoals actuele vaartijden van veerponten, parkeerplekken en gpx-bestanden. Een onmisbaar en compleet boek voor iedere fietsliefhebber. In het kort Meer dan 125 knusse theetuinen in 50 fietsroutes Routes van 30 tot 70 kilometer voor uren plezier Eenvoudig te volgen met fietsknooppunten Handige startplekken, bezienswaardigheden en openingstijden Uitvoerig beschreven, met kaarten en honderden mooie foto’s Extra informatie zoals veerponten, parkeerplekken en gpx-bestanden Een prachtig cadeau, ook voor jezelf. Ervaren auteurs en knusse theetuinen Geschreven door ervaren fietsgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo, in samenwerking met meer dan 125 theetuinen, theeschenkerijen en andere knusse plekjes. De fijne omschrijvingen, kaarten, mooie foto’s en persoonlijke tips maken zelfs de voorbereiding al een feestje. Handig zijn bovendien de speciale QR-codes met praktische extra’s. Denk aan actuele vaartijden van veerponten, downloadbare gpx-bestanden, gps-navigatie naar startplekken, aanvullende boekentips en meer. Op www . reisreport . nl lees je hier meer over. Prachtig cadeau (+ bucketlist fietskaart) Dit fraai uitgevoerde boek met honderden schitterende foto’s, kaarten en uitvoerige omschrijvingen is een prachtig cadeau. Voor een verjaardag, pensioen of gewoon zomaar voor een fietslustige vriend(in) of natuurlijk voor jezelf. Je kunt bij elke route en op een overzichtskaart bijhouden welke routes je hebt gefietst, op welke datum en hoe je deze vond. Leuk om met anderen te delen! Op www . reisreport . nl is meer informatie, foto’s en videomateriaal beschikbaar.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 172mm x 215mm
  Aantal pagina's : 224
  Uitgeverij : REiSREPORT
  ISBN : 9789083308913
  Datum publicatie : 05-2023
 • Inhoudsopgave
  Dit boek, met maar liefst 224 pagina’s, bevat 50 uitvoerig beschreven fietsroutes, verspreid over alle provincies van Nederland. Iedere fietsroute leidt je langs twee of meer knusse theetuinen. Alle fietsroutes zijn handige knooppuntenroutes met kaarten, honderden foto’s, bezienswaardigheden en QR-codes voor aanvullende informatie. Denk aan vaartijden van veerponten, gpx-bestanden, GPS navigatiehulp voor startplekken en meer. De gezelligste fietsgids van Nederland is dan ook onmisbaar voor iedere fietsliefhebber!
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 23,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen