€ 14,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De toewijding van een bruid

Els Joustra • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In De toewijding van een bruid vertelt Els Joustra haar verhaal over een jaar van toewijding aan Jezus als haar Bruidegom. Ze laat zien hoe de Heer daarna haar man en haar samenbracht en hoe de Heer hen leidde in hun voorhuwelijkse relatie, als stevig fundament voor hun huwelijk. In ‘De toewijding van een bruid’ geeft Els ons een goed Bijbels inzicht in thema’s zoals ‘Seks voor het huwelijk’ of ‘Elkaar het hof maken’ als alternatief voor het vrijblijvende daten. Door haar persoonlijke getuigenis en prachtige Bijbelse inzichten en gedichten, is dit boek zeer geschikt voor eenieder die op zoek is naar Jezus als goed fundament voor een gezonde relatie en stevig huwelijk.

  In De toewijding van een bruid vertelt Els Joustra haar verhaal over een jaar van toewijding aan Jezus als haar Bruidegom. Ze laat zien hoe de Heer daarna haar man en haar samenbracht en hoe de Heer hen leidde in hun voorhuwelijkse relatie, als stevig fundament voor hun huwelijk. In ‘De toewijding van een bruid’ geeft Els ons een goed Bijbels inzicht in thema’s zoals ‘Seks voor het huwelijk’ of ‘Elkaar het hof maken’ als alternatief voor het vrijblijvende daten. Door haar persoonlijke getuigenis en prachtige Bijbelse inzichten en gedichten, is dit boek zeer geschikt voor eenieder die op zoek is naar Jezus als goed fundament voor een gezonde relatie en stevig huwelijk. ELS JOUSTRA heeft een grote liefde en passie voor Jezus en het werkelijkheid zien worden van Zijn Woord in de levens van mensen. Ze heeft hart voor het gezin, jonge mensen en het opbouwen van duurzame Bijbelse relaties. Ze houdt zich dagelijks bezig met haar roeping en visie voor de vorming van kinderen, inclusief onderwijs. Samen met haar man heeft ze drie kinderen en zet ze zich in voor het uitbreiden van Gods Koninkrijk door middel van evangelisatie en gemeente-opbouw.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 166mm x 236mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Public Transformation
  ISBN : 9789493274112
  Datum publicatie : 05-2024
 • Inhoudsopgave
  Aanbevelingen Voorwoord De noodzaak 1 De belofte Waarom geen seks voor het huwelijk? 2 De toewijding Jezus als bruidegom 3 De honger Gedichten 4 De confrontatie Bruid zijn Gedichten 5 Het sterven Gedichten 6 De genezing 7 De woestijn Gedichten 8 De verrassing 9 De courtship Wat is courtship 10 De verloving 11 Het huwelijk Over het verlangen om te trouwen Biografie
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen