€ 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Verdwijning

Els Boot • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De Verdwijning is het verhaal van de jonge journaliste Lisa. Zij is net gescheiden van haar partner waar zij duidelijk onder gebukt gaat. Voor haar werk krijgt zij de opdracht de echtgenote van de vijf jaar eerder, spoorloos verdwenen advocaat Bastiaan Premmer te interviewen. Lisa heeft grote moeite de krachtige en excentrieke Josephine Premmer het hoofd te bieden en begrijpt niets van het verhaal dat Josephine haar vertelt. Langzaam wordt duidelijk dat Josephine een heel andere bedoeling heeft met het interview.
  De Verdwijning is een verhaal over keuzes maken. In de drie delen van het verhaal ontmoet Lisa mensen die in eerste instantie niks met haar of haar leven te maken lijken te hebben. Maar niks is wat het lijkt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 261
  Uitgeverij : HetVerhaalEls Boot
  ISBN : 9789082931907
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

…..Denk aan de levens van je opa en oma. Hoeveel weet je nog van hun bestaan, los van de korrelige foto's in vergeelde fotoalbums? Met het overlijden van jouw ouders en andere familieleden zal het ooit belangwekkende leven van die mensen verloren zijn gegaan in de tijd. Weet jij wat ze aten, van wie ze hielden, welke kleren ze droegen en waarover ze ruzie maakten? Ken jij de kleine verhalen die hun leven zo belangrijk en boeiend maakten. Nee Lisa, je ouders kende er een paar en jij helaas weer een paar minder. Naarmate de tijd voortschrijdt zal uiteindelijk het verhaal van hun leven bedekt worden door diezelfde tijd. Ons geheugen is een onvolkomenheid van de schepping. Het universum is niet bedoeld om de eeuwigheid te registreren, maar om te vergeten...…..’ ×
SERVICE
Contact
 
Vragen