€ 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De verhalenverteller

NHH Natascha Oudmaijer Schöne • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De geslepen diamant.

  Esmarald is een vrouw die alles weet. Zij herinnert zich waar ze vandaan komt en draagt alle persoonlijkheden in zich. Het enige wat ze hoeft te doen is alles opnieuw ontdekken. Zal het haar lukken om zichzelf staande te houden? Ook wanneer ze overvallen wordt door de storm en een schuilplaats zoekt. Alles verandert wanneer ze aanklopt bij een huis ...

  De rode jurk.

  Zonder aarzelen of verlangen gaat Fleur op weg naar het mooie Puglia. Ze is ervan overtuigd dat het een bijzondere reis gaat worden. Op zoek naar de vrouw in zichzelf, op zoek naar het moment dat het is mis gegaan. Ergens ver terug in de tijd, zal het haar lukken om dat e vinden wat ze ooit is kwijtgeraakt?

  Het geheim van liefde

  Amber volgt haar weg in stilte. Wanneer iets aandacht nodig heeft dan deinst ze er niet voor terug om die ok te geven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 357
  Uitgeverij : Natascha
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 05-2022
 • Inhoudsopgave
  De geslepen diamant, Esmarald is de vrouw die weet en herinnert zich waar ze vandaan komt en wat haar te doen staat. Het is de tijd van verandering en loopt haar weg alleen. Totdat donkere wolken zich samenpakken en Esmarald op zoek gaat naar een plaats om te schuilen.

  De rode jurk, Zonder aarzeling noch verlangen gaat Fleur op weg naar het mooie Puglia. Even wegdromen, weg uit de sleur van alledag. Ver weg van de chaos en op zoek naar zichzelf. naar de vrouw die nooit tot bloei mocht komen. Zal het Fleur lukken om alsnog de vrouw te worden die ze graag wilt zijn.

  Het geheim van liefde, Soms weet Amber ook niet meer waar ze goed aan doet, maar volgt ten alle tijden haar gevoel. Van tijd tot tijd komt de twijfel weer boven drijven of er nog iets is wat aandacht nodig heeft. Al schrijvende gaat ze op onderzoek uit waar de woorden haar brengen is altijd een verrassing. Zal het geheim aan haar onthuld worden?
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Op deze aarde waar verdeeldheid de boventoon voert. Ze heeft zo uitgekeken naar dit moment, de tijd van verandering. Ze is blij maar aan de andere kant ook verdrietig. Daarom schrijft zij, daarom vertelt zij haar verhaal dat haar op de been moet houden. Alles wat ze heeft meegemaakt mag niet voor niets zijn geweest. Esmarald weet dat de aarde haar nodig heeft op dit moment, maar haar woorden worden niet gehoord noch begrepen. Men verwart haar tranen van mededogen, met verdriet. De mens denkt dat ze zwak is maar ze is sterk. Het zijn enkel tranen van mededogen omdat ze de pijn voelt en de angst soms ervaart. Ze wilt graag helpen maar het enige wat ze kan doen is er ZIJN en haar LICHT laten schijnen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen