€ 24,95

ePUB ebook

  € 14,95

PDF ebook

  € 9,95

De werkelijkheid zoals we die waarnemen

Martin Vrijland • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Ieder mens ondergaat vormen van programmering van wieg tot graf. Dit boek laat zien hoe deze programmering is opgebouwd, hoe de machtsstructuren in de wereld zijn opgebouwd en hoe de mensheid in een collectieve Truman Show gehouden wordt (naar de gelijknamige film uit 1998) in samenspel tussen media, politiek en gecontroleerde oppositie. Het beschrijft de werkelijkheid zoals we die waarnemen vanuit het model van de simulatietheorie gebaseerd op het 'double slits experiment', de kwantumfysica en vanuit het bewustzijnsperspectief. Een aanrader voor iedereen die met bewustzijn, religie, spiritualiteit en politiek bezig is.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 148mm x 210mm
    Aantal pagina's : 152
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 11-2019
  • Inhoudsopgave
    Inleiding 1
    Programmering van wieg tot graf 4
    Problem, Reaction, Solution 6
    De valse werkelijkheid 26
    De mens avatar 45
    De ziel 55
    Wie is de heersende elitaire groep 66
    Saturnus symboliek 73
    Het master-script 87
    Regenboogpropaganda 104
    Het grote plaatje 118
    Singulariteit en valse singulariteit 128
    De bron van alles wat is 135
    De uitweg 145
  • Reviews (9,3 uit 20 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    09-09-2022
    Herkenbaar en inspirerend
    Een vlot geschreven. No nonsens boek. Veel onderwerpen komen aan bod.Duidelijke verhaal opbouw. De aanestipte links verstoren de iinformatie niet. Voor mij zijn er herkenbare en met verfrissend perspectief onderwerpen. Een boek dat aanvoelde als thuis. Bedankt hiervoor.

       Herkenbaar en verfrissend
       Goed uitgelegd

    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


    13-07-2020
    Eye opener
    Een boek dat ieder, zichzelf respecterend mens, zeer zeker moet lezen. Duidelijke uitleg met goede onderbouwing. Hulde aan de auteur.

       To the point
       Goede onderbouwing
       Geen, ja ik wil nog meer lezen.

    Geplaatst door uit Limburg , leeftijd 40-49
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    04-07-2020
    verrassend boek
    Dit boek gaf me een bredere kijk op wat er dagelijks gebeurd. Niets is wat het lijkt.....

       Informerend
       Onderbouwd

    Geplaatst door , leeftijd 30-39
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    25-05-2020
    Kiezelsteentje
    Vanaf het moment dat we naakt en alleen de baarmoeder verlieten, zijn we op zoek naar ons oneindige bewustzijn , de grote vergeten taal. ( vrij naar Thomas Wolf ; Look Homeward Angel . Wij zoeken het spoor terug van kiezelsteentjes als klein Duimpje op weg naar huis , de broodkruimels negerend . Het boek van Martin Vrijland is zo een kiezelsteentje.Het is een zeldzame combinatie van kwantum fysica en spiritualiteit. Dor


    Geplaatst door uit Utrecht
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    23-05-2020
    Actueel, geeft inzicht in de huidige ontwikkelingen
    Realistische kijk op de digitalisering die nu aan de gang is, privacy, onze lichamen als markt. Voorzien door de schrijver in de tijd voor 2020. Beste boek ooit. Een must om de realiteit onder ogen te zien, privacy, media, dna, donor, vac. etc


    Geplaatst door uit Zeeland , leeftijd 40-49
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    10-05-2020
    Begin is al erg boeiend!
    Ben net begonnen in het boek, dus kan alleen hier iets over zeggen... het begint al meteen erg boeiend, maar dat had ik wel verwacht van Martin Vrijland


    Geplaatst door
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    09-05-2020
    De werkelijkheid zoals we die waarnemen
    Dit boek geschreven door Martin Vrijland is een mooie aanvulling voor mensen die zich met bewustwording bezig houden. Natuurlijk is dat een breed begrip en de bewustwording waar Vrijland over schrijft richt zich dan voornamelijk op concepten , theorieen maar ook veel praktische onderwerpen zoals wij de wereld (kunnen ) waarnemen. De vorming van perceptie, wel of niet onder invloed van manipulatie, leven we in een simulatie? Waar gaat onze wereld naar toe? Velen vragen waar wij elke dag wel even bij stil staan worden door een interessante kijk en perceptie van de schrijver verwoord, veelal onderbouwt met praktische en bestaande bewijzen en concepten. De informatie die de schrijver met de lezer deelt kan van belang zijn op allerdaagse zaken in het leven, een kritische kijk en waarnemen van zaken maar ook een objectieve vaststelling van waarnemen. Voor ieder van ons is er een stuk herkenning in de onderwerpen die voorbij komen. Aanrader voor jong en oud!

       makkelijk te lezen
       interessante onderwerpen
       niks op aan te merken

    Geplaatst door uit Limburg
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    30-04-2020
    Hopelijk voor de wereld heeft Vrijland geen gelijk.
    Vrijland neemt je mee naar een toekomst die niemand wil, toch wordt deze zo geraffineerd in elkaar gestoken dat het volk er met open ogen in mee gaat. Goed dat er een aantal mensen zijn, waaronder Vrijland, die deze code toch weten te duiden. Hopelijk komen er, o.a. hierdoor, voldoende mensen op tijd tot ontwaking. Het boek is verfrissend, goed doordacht, uiteengezet en toegelicht. Je moet er niet met een gecontroleerde en gemanipuleerde NOS bril naar kijken, het vraagt een open blik, zelf nadenken zegt Vrijland zeer terecht. Overigens de uitstekende website van Martin Vrijland is een prima aanvulling op dit boek! Vrijland zal het wellicht niet weten maar mijn advies zou zijn om naast dit boek zeker het boek "In Gesprek met GOD" ( van Neale Donald Walsch) te lezen. Of je nu gelovig bent of niet, het is zo'n frisse kijk, zo anders als je verwacht dat ik zou zeggen ga dit lezen, het versterkt elkaar! Het gaat over zaken waar Vrijland en andere vrije geesten ook zo op hameren: o.a. het leven is een illusie, het belang van bewustzijn, alles is één concept, invloed van regeringen en uiteraard nog veel meer waar jij als mens vragen over hebt. Het zal allemaal niet voor niets zijn, toch?

       compacte info
       out of the box

    Geplaatst door uit Gelderland , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    23-04-2020
    De werkelijkheid zoals we die waarnemen
    De schrijver/onderzoeker heeft merkbaar na jarenlang grondig onderzoek een duidelijk onderbouwde visie met verwijzingen, bronnen en links. Respectvol en helder beschreven. De schrijver/onderzoeker neemt de lezer mee in zijn verworven inzichten, kennis en theorie. De schrijver/onderzoeker legt tevens verbanden vanuit het heden naar het verleden en het te verwachten toekomstperspectief, echter ook op gebieden waar niet elke lezer direct bij stil zou staan, maar zich eerder los van elkaar mogelijk wel in zou verdiepen. Het is aan de lezer hier zijn gedachte over te laten gaan. De lijn van het onderzoek is goed te volgen. De schrijver/onderzoeker is zich er bewust van dat hij de lezer vanuit een geheel ander gezichtspunt laat kijken naar situaties en problemen ten aanzien van het wereldgebeuren. Het pleit dan ook voor de schrijver/onderzoeker dat hij dit zo goed als mogelijk gedoceerd heeft weten op te bouwen en te beschrijven. Helder, respectvol taalgebruik bij uiterst gevoelige thema's wat niet voor iedereen als toegankelijk wordt ervaren. Het is wederom aan de lezer of hij bereidt is zichzelf de toegang te verschaffen tot dit onderzoek en de kennis en inzichten van deze onderzoeker mee te nemen en mee te laten wegen in zijn eigen onderzoek en bevindingen ten aanzien van het wereld gebeuren. Ik zou zeggen " nadenken, onderzoeken en overwegen doet geen pijn het is gewoon veel werk". Dat laat deze onderzoeker ook zien. Knap staaltje werk en uitwerking ten aanzien van zo blijkt jarenlang onderzoek met zwaar beproefde inzichten. Ik heb regelmatig gedacht (bij het wegleggen van het boek); "deze man heeft uit vrije wil en zorg een dusdanig monnikenwerk verricht om tot bevindingen te komen waar niet vanzelfsprekend aan gedacht wordt, vervolgens kan ik hier op eenvoudige wijze kennis van nemen". Het onderzoek/boek past volledig bij deze tijd waar mensen geacht worden in de meest brede vorm kennis te nemen van meerdere invalshoeken, inzichten en benaderingen ten aanzien van de wereldproblematiek. De schrijver/onderzoeker heeft naast dat het regelmatig pittige stof is (anders had ik het niet gekocht) mij ook verbaast en verrast.

       Onderzoek met visie
       Pittig/toegankelijk

    Geplaatst door uit Drachten , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    14-04-2020
    De werkelijkheid zoals we die waarnemen
    Inhoudelijk erg goed geschreven veel nuttige info en overall een goed betoog

       Goede inzichten
       To the point

    Geplaatst door uit Katwijk , leeftijd 60-69
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    09-04-2020
    De werkelijkheid zoals we die waarnemen
    Prima weergave van wat er zich afspeelt. Aanbevolen leeskost tijdens deze lockdown!


    Geplaatst door , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    21-03-2020
    Het belangrijkste boek ooit
    Na jaren belangrijke artikelen lezen op de site van de schrijver waar deze geen cent voor krijgt, het boek aangeschaft. Een verhelderende samenvatting, totaaloverzicht en aanvulling van zijn dagelijkse werk als onafhankelijk journalist. Naarmate hoe bewust je al bent, zal dit boek meer of minder met je doen. Het is bijna twaalf uur in de wereld. De hoogste tijd om wakker te worden en op te staan!

       Van levensbelang

    Geplaatst door uit regio Arnhem , leeftijd 40-49
    Waardeert het boek met een 10 uit 10


    13-02-2020
    Verrassend boek
    Een boek die je niet zomaar even uitleest. Bij elk hoofdstuk even laten liggen om je gedachten over laten gaan. Het is goed geschreven met duidelijke uitleg. Een boek die je meerdere malen zal lezen, waarbij tot steeds meer nieuwe inzichten komt. Het is een goede aanschaf.

       Een eye-opener
       Geen

    Geplaatst door uit Noord Brabant , leeftijd 70+
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    03-02-2020
    Goed boek, maar dat had ik wel verwacht
    Heldere informatie, in 3 en half uur uitgelezen

       geen aanvullingen eigenlijk

    Geplaatst door uit regio Eindhoven
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    19-01-2020
    Aanrader om je weg te vinden in de wirwar van misleiding.
    Dit boek legt heel veel bloot van wat men achter de schermen probeert verborgen te houden. De schrijver hanteert uitstekend het "fileermes". Als je wakker begint te worden of al wakker bent is dit een goede gids in je verdere zoektocht naar de waarheid omtrent diegenen die over ons gesteld zijn en ons misleiden. Ik vind het echt een AANRADER!


    Geplaatst door uit Heiloo , leeftijd 70+
    Waardeert het boek met een 9 uit 10


    26-12-2019
    Een zeer goed gekozen titel.
    Als iedereen dit boek eens ging lezen en begrijpen,dan kon de politieke wereld er wel eens heel anders uit gaan zien.

       Glasheldere uitleg.
       geen

    Geplaatst door uit Biddinghuizen , leeftijd 70+
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    13-12-2019
    Dit boek is een must voor iedereen!
    Geen makkelijke materie, maar o zo belangrijk om je erin te verdiepen. Klaar en duidelijk uitgelegd met de nodige onderbouwing en linken. Dit boek zou echt iedereen moeten lezen, het opent je ogen voor de werkelijkheid waarin we leven. Een geweldig cadeau om te geven, het is belangrijk dat mensen gaan ontwaken willen we de wereld zoals we die kennen doorzien. Aanrader!!!


    Geplaatst door uit Limburg (NL)
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    03-12-2019
    Aanrader
    Geweldig boek, al moet ik het steeds even wegleggen om alles te laten bezinken. Goede geschreven. Zeer interessante materie.

       Pakkend
       Intrigerend

    Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    30-11-2019
    Inzichtgevend en eerlijk
    Meneer Vrijland heeft met dit boek mijn ogen nog verder geopend over veel onderwerpen. Daarnaast geeft hij tips en deelt hij de directe bronnen betreft de gegeven informatie. Zeer dankbaar!

       Inzichtgevend breed scala onderwerp
       Bronnen beschreven

    Geplaatst door uit Breda , leeftijd 20-29
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    25-11-2019
    zet je aan het denken
    verbijsterend zoveel als wij aannemen van wat we voorgeschoteld krijgen van de media en overheid, en hoe dit effect heeft op onze emoties waardoor de logica is uitgeschakeld. ik heb het nog niet helemaal uit, vind wat ik tot dusver heb gelezen wel heel goed onderbouwd.

       bewustwording
       je weet niet wat je kunt geloven

    Geplaatst door uit Zaanstad , leeftijd 60-69
    Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 24,95



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

U heeft dit boek wellicht gekocht omdat u inmiddels wel weet dat we bespeeld worden via de media. U heeft wellicht ook wel door dat onze kennis van de geschiedenis ingekleurd wordt door diegenen die het lesmateriaal op scholen opleggen. Misschien vindt u ook wel dat we teveel in het denken geduwd worden en te weinig in ons hart leren te leven. Dan bent u aardig op weg, maar alles begint met het doorzien van de werkelijkheid zoals wij die waarnemen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen