Niet leverbaar

×

€ 9,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De wilde kalender

Elsje Bruijnesteijn • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Handzame gids van alle lokale en (wilde) delicatessen van eigen bodem.

    Meidoornbloesem, heidehonig en Oosterscheldekreeft - ons land heeft terroir. 'De Wilde Kalender' geeft een vierseizoenenoverzicht van lokale delicatessen als bloemen, fruit, groente en kruiden. Maar ook van paddenstoelen (de veilige), noten, bomen (!) en zelfs vlees, vogels en vissen. Hoe smaakt het? Waar groeit het? Wanneer is het te plukken of te oogsten en waar is het te koop? Seizoensgebonden eten uit de regio is niet alleen gezond, duurzaam en betaalbaar, maar vooral erg lekker. Met praktische tips, recepten en veel wildplukinformatie. 'De Wilde Kalender' is een handig naslagwerk voor de duurzaam-bourgondische (hobby) kok die eens wat anders wil dan ingevlogen sperziebonen uit Afrika van de supermarkt. Op naar het bos, de poelier, de moestuin en de viskraam op de markt!

    Elsje Bruijnesteijn is (culinair) schrijver, fotograaf en archivaris. Zij schrijft op haar blog en in haar boeken over lekker eten zonder E-nummers en ingewikkelde recepten - dieetgoeroes en pakjes laat ze ook graag voor wat ze zijn. Inspiratie haalt zij liever uit oude kookboeken en culinaire tradities van andere culturen. Elsje Bruijnesteijn schreef tevens mee aan 'Liever Lokaal'.

  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 155mm x 215mm
    Aantal pagina's : 144
    Uitgeverij : Fontaine Uitgevers B.V.
    ISBN : 9789059565982
    Datum publicatie : 04-2015
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen