Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Zanger en de Weerwolven (BB)

Een demon Samantha avontuur

S.C. Voogd • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Er moest iets gebeuren. Hij moest iets doen om zichzelf te redden. Zijn manager Bill bellen? Die dacht alleen in geld en percentages, nee, die kon hem niet helpen. Zijn advocaat inschakelen? En dan, kon die iets doen tegen weerwolven en hun regels? Nee, dat was het ook niet. Hij ging in gedachten zijn vrienden en kennissen na die hem zouden kunnen helpen. Hij kwam tot een conclusie.

  Eigenlijk was er maar een oplossing. Een oplossing die misschien wel erger was dan wat hem te wachten stond als hij niets deed. Of niet. Nee, niet, de weerwolven waren erger. Vooral omdat ie totaal niet begreep waarom ze achter hem aanzaten. Wat ie misdaan had. Zij, Samantha kon hem helpen. Zij begreep waarschijnlijk meteen wat er aan de hand was. Er zat niets anders op.

  Hij kon niet langer wachten, de minuten tikten weg, het uur vloog om. Hij haalde diep adem en met de moed der wanhoop riep zo hard en als hij kon: “Hell is fast Robert McNeal”. Zijn geschreeuw, de woorden klonken verschrikkelijk wanhopig en hard. Ze leken tegen de muren van de kleedkamer te stuiteren. Hij schrok er zelf van. Er gebeurde echter helemaal niets. Hij wachtte. Zou ze komen? Doodstil stond hij daar, bang voor de gevolgen van zijn daad…
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 215mm
  Aantal pagina's : 216
  Uitgeverij : Altijd Weer Anders
  ISBN : 9789090344713
  Datum publicatie : 04-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 2 reviews)

  03-07-2021
  Snel!
  Snelle fantasy. Leest makkelijk. Je moet even wennen aan de vele karakters. Neemt je de halve wereld over. De combinatie echt en fantasy maakt het interessant. Aanrader!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  03-06-2021
  Lekker leesbaar!
  Leuke fantasy, gebeurt veel. Niet te moeilijk of ingewikkeld. Leest lekker weg. Kijk uit naar deel 2


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen