€ 39,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Descriptief en predictief analyseren van tijdreeksen in de bedrijfskunde

Jacques Van Der Elst • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Tijdreeksanalyse is een statistische techniek die in de bedrijfskunde wordt gebruikt om tijdreeksgegevens van bedrijfsactiviteiten te beschrijven, te ontleden en te voorspellen.

  In Deel I behandelen we de descriptieve analyse van een tijdreeks. Deel II heeft betrekking op de predictieve analyse ervan en sluit af met een uitgewerkt tijdreeks-analysevraagstuk.

  Het werk kan gebruikt worden in de volgende sectoren: bedrijfskundig hoger onderwijs, bedrijfsleven en economische overheidsdiensten.

  dr. Jacques Van Der Elst is doctor in business administration (Newport-CA, State approved university, 1994), master in accountancy, master in financieel management van ondernemingen, gediplomeerde in de boekhoudkundige expertise en gegradueerde in de boekhouding.

  Hij bekleedde meerdere financiële directiefuncties in grote ondernemingen en was als accountant gerechtsdeskundige bij diverse Rechtbanken van Koophandel.

  J. Van Der Elst doceerde zowel op academisch- als hogeschool-niveau en gaf vakken zoals statistiek, financiële wiskunde, financieel management, financiële analyse, beleggingsleer, bedrijfseconomie en cost accounting.

  De auteur was ook lid van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB). Meer dan 20 jaar is hij bij het IAB jurylid geweest van de eindexamencommissies.

  Zijn vele publicaties situeren zich in de domeinen van de toegepas-te wiskunde, het financieel management, de bedrijfseconomie en de accountancy.

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 161mm x 241mm
  Aantal pagina's : 101
  Uitgeverij : Maklu Uitgevers N.V.
  ISBN : 9789046611081
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 39,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen