€ 20,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Diagnose: Levenslust

Verhalen Over Leven

Femke Vonk • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wat de verhalen in deze bundel verbindt, is kracht en moed! Het doet je beseffen hoe belangrijk het is om dankbaar te zijn voor het goede in elke dag. We moeten ons steeds weer realiseren dat niets vanzelfsprekend is in het leven. De kracht en de moed van de mensen die in deze bundel worden geportretteerd, daar heb ik enorme bewondering voor. Ze zijn uiteindelijk niet boos of ontredderd over wat hen overkomt of wat hun geliefde, hun vriend of vriendin is gebeurd. Ze zijn innig dankbaar voor wat er wel is. Die kracht, die moed en die dankbaarheid, die wens ik iedereen toe.

  Dr. Leonore Tuijt, directeur van de Erasmus MC Foundation

  De volledige opbrengst van dit boek gaat naar de Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed. Door dit boek aan te schaffen draag je bij aan baanbrekend wetenschappelijk onderzoek door het Erasmus MC Kanker Instituut.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 32
  Uitgeverij : Femke Vonk
  ISBN : 9789464435085
  Datum publicatie : 05-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,5 uit 6 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  09-08-2022
  Indrukwekkend!
  Prachtige, indrukwekkende verhalen van diverse mensen waardoor je het gevoel hebt dat je nooit bij de pakken neer hoeft te zitten. Erg inspirerend en erg mooi opgeschreven door de auteur!!

     Inspirerend
     Indrukwekkend
     mochten meer verhalen zijn

  Geplaatst door uit Alphen aan den Rijn , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  01-08-2022
  Wát een geweldig boek....
  Ik was diep onder de indruk van de inspirerende, hartverwarmende, hoopvolle, diepe indrukmakende levensverhalen in dit prachtige boekje. Dank Femke Vonk voor je mooi verwoorde verhalen. Het straalde oprecht medeleven en interesse voor deze sterke 'sporthelden' uit.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  30-07-2022
  Prachtig boek!
  Eerlijk gezegd heb ik al een review gegeven... Dat is ook bevestigd door de maker van het boek. Het boek is met prachtige verhalen waaronder ook een verhaal van een goede vriend. Daarnaast zijn mijn beide ouders aan kanker overleden (1976 en 1998). Ik heb ook vele anderen verloren aan deze ziekte... Op dit moment is mijn broer ziek; hij heeft prostaatkanker en acute leukemie. Druk met chemokuren. Ik wil daarnaast ook steunen. Ik hoop dat het dit nu voldoende is.


  Geplaatst door uit Rijswijk Zh , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  29-07-2022
  diagnose levenslust
  Verhalen uit het hart. Als je de individuele verhalen leest voel je de kracht en soms het verdriet van de geinterviewde personen. Diagnose Levenslust prachtig op schrift gezet door Femke Vonk.

     Mooie illustratie

  Geplaatst door uit Hoogvliet Rotterdam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  24-07-2022
  Onroerend mooi!
  Ook wij mochten het boek afgelopen week ontvangen. Het is een prachtig boek geworden met levensverhalen dat met hier en daar een traan want bij mij kwamen ook vele herinneringen vrij aan mijn lieve ouders die ook aan kanker zijn overleden en nu mijn lieve broer die ziek is, veel losmaakte. Daarnaast het prachtige doel. Wij hebben jou leren kennen door Paco.


  Geplaatst door uit Rijswijk , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  23-07-2022
  Uit t leven gegrepen
  Een prachtige bundeling van persoonlijke verhalen over verlies, liefde, fietsen, gemis en energie om door te gaan.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 20,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Marcel had, als fervent fietser, een mooie fietsverzameling opgebouwd. Nadat hij gediagnosticeerd was met hersenkanker, vroeg hij: ‘Wil je mijn fietsen verkopen en het geld aan mijn vrouw geven? Als er iets bijzit dat je leuk vindt, mag je het hebben’. Ik vroeg nog: ‘Wil je niet dat ik een fiets bewaar, voor als je ooit een kleinkind krijgt?’ Dat vond hij niet nodig. Maar ik heb met m’n eigenwijze kop toch een fiets gehouden. Ik dacht: als er ooit een kleinkind komt, net zo’n lange meid of gozer als opa Marcel, dan kan ik die op een dag de fiets van opa geven. Zelf pas ik niet op die fiets, Marcel was veel langer dan ik, maar op een dag bedacht ik iets moois. In mijn fietsenverzameling heb ik al jaren een frame van een Gios Torino uit 1976, een frame dat wel de juiste maat heeft voor mij. Ik heb alle onderdelen van Marcels fiets gehaald en die heb ik op de Gios Torino gemonteerd. Met die fiets, met twee bladen voor en zes versnellingen achter heb ik in 2021 Tour for Life gefietst. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen