€ 16,25


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Diergedachten in Gods ark

Loes Nobel • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Diergedachten in Gods ark

  Dit boek vindt zijn inspiratie in het Bijbelverhaal over de ark van Noach. Het zijn vooral de dieren die aan boord zijn gegaan die mijmeren over zichzelf, de zondvloed en over het leven met elkaar. De metafoor van de ark en zijn bewoners is een poging tot begrip over hetgeen er in de wereld om ons heen omgaat. In de gedachten van de dieren komt de liefde en respect voor de schepping naar voren. Zo biedt het oude Bijbelverhaal een positieve kijk op het nu en de mogelijkheden voor een nieuw bestaan.

  Over de auteur

  Loes Nobel (1931) werd geboren op Java en bracht haar jeugd door in de tropen. Zij kwam eind jaren vijftig als Indisch-Nederlandse repatriant naar Nederland. Daar studeerde zij vervolgens Nederlands en journalistiek. Haar eerste literaire producten kwamen op latere leeftijd tot stand. Inmiddels heeft zij een groot aantal po√ęziebundels, novellen en diverse romans op haar naam staan. Verder leverde zij bijdragen aan literaire tijdschriften in de vorm van gedichten, essays en boekbesprekingen.

  Over de illustrator

  Bodhi Reket (2001) is de kleinzoon van de auteur. Hij verraste zijn oma met tekeningen van de dieren die aan het woord komen in haar boek. Met ragfijne en bijna nevelige lijnen heeft hij de schemerachtige sfeer in de ark en het gevoel van de dieren heel subtiel in beeld gebracht.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 160mm x 240mm
  Aantal pagina's : 80
  Uitgeverij : Kemper Conseil Publishing
  ISBN : 9789076542775
  Datum publicatie : 04-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 16,25

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen