€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Dijende kringen

Kris Vanhoeck • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Vanuit zijn jarenlange ervaring en expertise, daagt Vanhoeck ons uit om stil te staan bij de verschillende kanten van hetzelfde verhaal. — HEIDI DE PAUW, ChildFocus

  Seksueel misbruik treft eerst en vooral de slachtoffers, maar ontwricht ook families. De naasten van de slachtoffers én van de daders worden vaak vergeten. Wat maken zij mee? Waar kunnen zij terecht?

  'Dijende kringen' is literaire docufictie. Een veroordeelde pedofiel benadert een jongen. Omwonenden en de ouders reageren geschokt en de buurt organiseert zich. De man blijkt een verleden te hebben en een streekjournalist gaat zich voor de zaak interesseren. De betrokkenen komen zelf aan het woord en doen verslag van wat hen overkomt. Er wordt duchtig geïnterpreteerd en de angst slaat op hol wanneer er nog andere bedenkelijke figuren opduiken.

  Ongerustheid rond zedenfeiten kan een eigen dynamiek krijgen en een beweging in gang zetten die niet meer spoort met de reële dreiging. 'Dijende kringen' geeft een unieke inkijk in de sociale dynamiek rond pedofiliezaken, met een uniek vertelperspectief. Buren, ouders, andere kinderen en jongeren in de wijk: stuk voor stuk vertellen ze hun stukje van de waarheid.

  Met een woord vooraf door Heidi De Pauw, ChildFocus.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 210mm
  Aantal pagina's : 208
  Uitgeverij : Ertsberg B.V.
  ISBN : 9789464369274
  Datum publicatie : 03-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen