€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Doelen Stellen

een eenvoudige strategie voor top prestaties en buitengewone resultaten

Jean-Pierre Doran, Richard van der Ark • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zomaar doelen stellen en nieuwjaarvoornemens opschrijven met de hoop dat ze gerealiseerd worden, werkt niet. Doelen bereiken vergt nauwkeurige planning, actieve implementatie, het creëren van nieuwe gewoontes en objectieve analyse van het proces.

  Jean-Pierre Doran en Richard van der Ark hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat veel mensen hun gestelde doelen niet bereiken en dat veel nieuwjaarvoornemens al binnen één maand van de baan zijn. Uit gesprekken met mensen hebben zij geconstateerd dat een aantal factoren een grote rol spelen: gebrek aan heldere visie, tekort aan nauwkeurige planning, passieve implementatie van de nodige acties en het niet analyseren van het proces.

  Jean-Pierre en Richard hebben besloten om dit boek te schrijven om hun kennis en ervaringen te delen met anderen en op die manier een bijdrage te leveren aan het succes van anderen. Jean-Pierre en Richard hebben een methode ontwikkeld genaamd ‘De Z.I.E. Methode’, dat zij gebruiken om hun doelen te bereiken en zo een stap dichter bij hun visie te komen. De stappen van deze methode zijn in dit boek omschreven en verwerkt met praktische voorbeelden die iedereen kan toepassen in zijn/haar dagelijks leven, om zo hun doelen daadwerkelijk te realiseren.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 156
  Uitgeverij : ForWorth B.V.
  ISBN : 9789083038933
  Datum publicatie : 08-2020
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave 7
  Voorwoord 9
  Hoofdstuk I 17
  Gelukzalig Leven 17
  Hoofdstuk II 27
  Nieuwe Gewoonten 27
  Hoofdstuk III 39
  Zingeving 41
  Hoofdstuk IV 77
  Implementatie 79
  Hoofdstuk V 113
  Eindresultaat 115
  Hoofdstuk VI 127
  Drijfkracht achter succes 127
  Hoofdstuk VII 147
  Bonus 147
  Dankwoord 151
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Geloof is de emotionele verbinding met je doel. Het is een MOETEN om te geloven dat je een bepaald doel kan bereiken, zonder het geloof erin zul je falen dit doel te bereiken. Als je een restaurant wilt starten en je hebt het ver-langen hiervoor gecreëerd, dan moet je er diep in gaan geloven. Als je niet gelooft dat je een restaurant kunt starten, om wat voor reden dan ook, dan zul je de volgende stap nooit nemen! En zonder de volgende stap ga je het restaurant nooit realiseren.

Nadat je verlangen hebt gecreëerd om jouw ge-dachten te manifesteren, is het tijd om jezelf emotioneel te gaan verbinden met deze gedachte, door erin te gaan geloven dat je het kunt manifesteren. Het is in deze fase belangrijk dat je jezelf gaat motiveren en doen geloven dat je deze gedachte kunt manifesteren. Hier komen dan vooral aspiraties, meditatie, visualisatie en affirmaties bij kijken. Je kunt één van deze ma-nieren (of een combinatie hiervan) kiezen om jezelf emotioneel te verbinden met jouw verlangen. Er zijn op internet voldoende voorbeelden te vinden hoe je dit het beste kunt doen en een ieder moet voor zichzelf uitvinden wat voor hen werkt. Aspiraties, meditatie, visualisatie en af-firmaties zijn de beste manieren om jouw on-derbewuste te manipuleren en programmeren om jou te sturen in de richting die jij wilt en jou emotioneel te verbinden aan jouw brandend ver-langen en gedachte. Je kunt van ieder moment gebruik maken om jouw onderbewuste te pro-grammeren; in de ochtend, in de middag, in de avond, voor het slapen gaan of ieder ander mo-ment van de dag waar je even rust kan vinden, zelfs in de pauze van je werk.

Vergeet niet dat jouw intern gedreven gedachte, jouw droom, wat je voor jezelf wilt bereiken en niet voor de ander, buiten-jouw-comfortzone-gedachten zijn. Het zijn gedachten die van je eisen om buiten je comfortzone te stappen in-dien je deze wilt manifesteren. Om het diepe ge-loof te creëren dat je deze gedachte kunt manifesteren (de doelen of droom bereiken), dan zul je alle oude (remmende) overtuigingen in je hoofd moeten loslaten zodat je jouw onderbewuste kunt overtuigen dat je deze gedachte kan manifesteren. Wanneer je hier echt van over-tuigd bent, dan ontstaat er geloof. Het geloof dat je de gedachte kunt manifesteren. Emotionele verbintenis (geloof) is hierom cruciaal, het is de brandstof die ervoor zorgt dat je kunt doorgaan, hoe moeilijk de weg ook wordt.

Aan je doelen werken is geen eenvoudige taak, anders was iedereen succesvol geweest in het leven en zouden termen als depressie, stress, burn-out en ongelukkigheid niet bestaan. Jouw doelen bereiken om uiteindelijk jouw (le-vens)visie te bereiken en jouw ideale leven te creëren vereist werk, het is intensief maar uit-eindelijk is het de moeite waard door al de ge-lukzaligheid dat het met zich meebrengt. Wij willen dat je iedere keer dat je het gevoel krijgt dat je wilt opgeven denkt:
Opgeven is voor de zwakken en ik ben sterk; Opgeven is dus géén optie!

Maak je vanaf vandaag iedere ochtend emotio-neel klaar voor de dag om jouw doel(en) te bereiken. En ’s avonds voordat je gaat slapen reflecteer je even aan je doelen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen