Niet leverbaar

×

€ 38,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Doktertje spelen en zo

Channah Zwiep • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Lichamelijkheid, intimiteit en seksualiteit horen bij het leven. Ook bij het leven van jonge kinderen in de kinderopvang. Het zijn elementen van hun seksuele ontwikkeling. Vind jij het als professionele opvoeder belangrijk om kinderen hierbij te ondersteunen? Dan is dit boek precies wat je zoekt!

  Doktertje spelen en zo. Omgaan met lichamelijkheid, intimiteit en seksualiteit is een praktisch boek voor (aankomend) pedagogisch medewerkers, die regelmatig te maken hebben met seksueel getint gedrag van kinderen en vragen van kinderen krijgen over seksualiteit.

  In dit boek staat een positieve visie op lichamelijkheid, intimiteit en seksualiteit centraal. Het boek bevat veel voorbeelden uit de praktijk om kinderen van 0 tot 12 jaar te begeleiden bij hun seksuele ontwikkeling. De opdrachten en tips helpen je om je vaardigheden te vergroten.

  Channah Shanon Zwiep is pedagoge (www.kind-enzo.nl). Zij heeft zich gespecialiseerd in de seksuele ontwikkeling en opvoeding van jonge kinderen. Zwiep doet onderzoek en geeft trainingen in de kinderopvang aan pedagogisch medewerkers en ouders. Zij is daarnaast parttime docent bij de Universiteit van Amsterdam.

  Doktertje spelen en zo is het zevende deel in de serie KinderopvangPraktijk, een initiatief van het vakblad Kinderopvang.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 211mm x 220mm
  Aantal pagina's : 73
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum (RB)
  ISBN : 9789035231818
  Datum publicatie : 04-2010
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 38,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen