€ 139,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Doorstroomtoets oefenen

Ruud van den Berg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Doorstroomtoets oefenen
  In groep 8 maken de kinderen nog één belangrijke toets: de Doorstroomtoets.
  In dit oefenboek kun je oefenen met alle onderdelen van de Doorstroomtoets: rekenen, taalverzorging, begrijpend lezen, studievaardigheden, woordenschat en spelling.
  De opdrachten zijn erg verschillend van elkaar en de teksten zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam.
  Ben je toe aan extra uitdaging? Maak dan de dynamietopgaven en pas al je geleerde vaardigheden toe of scherp ze aan.
  Het oefenboek “Doorstroomtoets Oefenen” van Educazione is het beste en meest complete oefenboek voor kinderen in groep 8
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 171
  Uitgeverij : Educazione
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 10-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,9 uit 17 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  04-04-2024
  Doorstroomtoets
  Onlangs de uitslag gekregen en dik tevreden. Oefenen met het oefenboek heeft daar zeker aan bijgedragen.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  28-03-2024
  Fijn oefenmateriaal
  Een paar weken na bestelling kreeg ik het verzoek een review te schrijven. Na het boek ook echt gebruikt te hebben geef ik die graag. Het boek heeft een mooie kaft die aantrekkelijk en toch eenvoudig is. De inhoudsopgave is duidelijk. De oefeningen zijn zeer afwisselend en per 25 stuks worden ze per onderdeel aangeboden. Dus 25 opgaven rekenen, dan 25 taal/ begrijpend lezen enzovoorts. Wat ik persoonlijk een fijne aanvulling vind zijn de moeilijkere opgaven. Deze heten dynamiet opgaven en vragen net even dat stapje extra. Helemaal achterin is er nog ruimte om te automatiseren. Prettig als je kind duidelijk ergens tegenaan loopt. Ik heb dit boek gebruikt ter voorbereiding op de Doorstroomtoets in februari. Wat dat betreft heeft het boek me niet teleurgesteld, maar bovenal ben ik blij dat mijn zoon nu heeft kunnen laten zien wat hij allemaal kan. Dit boek is wat mij betreft een goede aanschaf voor ouders die net even dat laatste zetje willen geven of juist willen voorkomen dat hun kind tijdens de toets dichtklapt.

     Meerdere, zie beschrijving

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  26-03-2024
  Doorstroomtoets groep 8 oefenen
  Een goed oefenboek dat ik aan kan bevelen aan ouders met kinderen die de Doorstroomtoets gaan maken. Het schooladvies was vmbo met twijfel havo, door oefenen werd de uitslag van de toets havo met vwo doorgroei en het advies is aangepast naar havo waardoor mijn kind mee kan met veel klasgenoten.

     Kwaliteit

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  26-03-2024
  Ter voorbereiding gebruikt
  Ter voorbereiding gebruikt voor de Doorstroomtoets en daar ben ik zeer blij mee. Mijn dochter ging de toets vol vertrouwen tegemoet en heeft een mooi eindresultaat.


  Geplaatst door uit Alkmaar , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  25-03-2024
  Erg compleet (aanrader)
  Dit oefenboek voor de Doorstroomtoets is erg compleet en uitgebreid. Het bevat honderden opgaven van hoog niveau. De afbeeldingen zijn helpend, de teksten (begrijpend lezen) aangenaam voor kinderen en toch leerzaam. We hebben de Doorstroomtoets kunnen oefenen en onze dochter heeft er een groot voordeel aan gehad met het oog op haar advies.

     Helpt bij Doorstroomtoets groep 8

  Geplaatst door uit Assen
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  24-03-2024
  Beetje laat begonnen
  Mijn vrouw kocht dit boek pas in januari en daardoor hadden we krap de tijd. Daarom maar datgene gedaan wat we dachten dat het hardst getraind koest worden: rekenen. De moeilijkste opgaven gemaakt en geanalyseerd. Onze zoon maakte in februari de Doorstroomtoets en kreeg deze week zijn uitslag: boven het gemiddelde en hoger dan het schooladvies. Trots op. Toch passen we het advies niet aan, in overleg met de school. Hij kan gewoon instappen en gaandeweg groeien. Maar het is zo fijn om te weten en te zien waartoe hij in staat is. Blij met deze doorstroomtoets, want die geeft kinderen echt de ruimte te laten zien wat ze in hun mars hebben.

     Doorstroomtoets hoger gemaakt
     Duur boek

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  23-02-2024
  Doorstroomtoets februari
  We hebben hiermee geoefend voor de Doorstroomtoets groep 8 in februari. Het oefenboek heeft een prettige uitstraling. Het heeft veel opgaven en extra oefenen en automatiseren. Onze dochter is er sterker door geworden en wist op het eind precies wat ze overal moest doen. Toets met veel vertrouwen kunnen maken.

     Goede oefeningen
     Helpt mee met zelfvertrouwen

  Geplaatst door uit Amstelveen
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  30-01-2024
  Doorstroomtoets
  Volgende week de Doorstroomtoets en sinds de kerst aan het oefenen. Elke oefening. Went het zelfvertrouwen verder toe. Spannend wat het gaat worden straks, maar blij dat we nog even samen gekeken hebben.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  17-01-2024
  Oefen
  Met de doorstroomtoets oefenen gaan is onze zoon meer zeker geworden en stress is stukken minder. Dank uwel

     Goed

  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  03-01-2024
  Doorstroomtoets groep 8 oefenen
  De doorstroomtoets is een nieuwe toets en er is weinig oefenmateriaal te vinden. Ik kwam dit tegen en was erg te spreken. Inhoudelijk komt het overeen met veel andere cito-toetsen maar vooral de moeilijkere niveaus vind ik een aanvulling. Je kan zo alles uit de toets halen.

     Fijn dat dit er is

  Geplaatst door , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  27-12-2023
  Nieuwe toets
  De Doorstroomtoets is een nieuwe toets, maar ook weer niet; feitelijk is het de nieuwe Cito eindtoets (die ook weer in februari wordt afgenomen). Toch hebben we veel onzekerheid over zowel de toets als het niveau en schooladvies van onze dochter. In het oefenboek Doorstroomtoets oefenen van educazione kom je niks tekort aan oefeningen. Rekenen, taal, begrijpend lezen, spelling en voorbereidende studievaardigheden bereiden de kinderen niet alleen inhoudelijk voor op de Doorstroomtoets, maar ook op de brugklas zelf. Ik heb veel vertrouwen in mijn dochter en denk dat dit boek zeker bijgedragen heeft aan het aanscherpen van haar kennis en vaardigheden.

     Bereidt breed voor
     Allerlei vakken aan bod

  Geplaatst door uit Oss , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  01-12-2023
  Voor de zekerheid
  We weten niet zo goed wat we van de Doorstroomtoets moeten verwachten en hebben het boek gekocht om in elk geval voorbereid te zijn. De opdrachten zijn duidelijk en goed te maken door een elfjarige. Voor de zekerheid, dus we zullen het zien.

     Bruikbaar

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  20-11-2023
  De doorstroomtoets
  Goed oefenboek, heldere taal en duidelijke opgaven. Meerwaarde voor slimmere kinderen zijn de dynamietopdrachten.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  18-11-2023
  Doorstroomtoets oefenen
  Omdat de Doorstroomtoets dit jaar nieuw is dit boek aangeschaft. Het ziet er goed uit. Het boek heeft een fijne opmaak met genoeg opdrachten per taak/les en een kind van 11 kan er prima zelf mee uit de voeten. Of het de Doorstroomtoets echt goed voorbereidt is natuurlijk nog even afwachten, want die toets duurt nog een paar maanden. Er zit wel van elk vak heel veel oefenwerk in, dus je krijgt er een goed beeld van wat je kind kan. Ik ben blij met de aanschaf.

     Tevreden over aankoop

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  11-11-2023
  Doorstroomtoets van groep 8
  De Doorstroomtoets is de nieuwe eindtoets van groep 8 en een belangrijke. Op school werden we niet echt wijzer, maar door dit oefenboek wel. We bereiden onze zoon nu al een paar weken voor en merken dat het steeds beter gaat. Groot voordeel in dit boek is dat er herhaling is en je dus kan leren en groeien. Ook de uitdaging in dynamietopgaven is erg prettig! Duur boek, maar zeker waar voor je geld.

     Bereid goed voor op doorstroomtoets
     Heel veel opdrachten
     Duur boek

  Geplaatst door uit Amersfoort
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  30-10-2023
  aanraden
  De werkboek zijn een uitkomst, en plezierig om in te werken. Kan zeggen dat we tevreden zijn en aanraden.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  26-10-2023
  Doorstroomtoets groep 8
  De doorstroomtoets is nieuw voor ons en op school wordt er veel over gesproken. Daarom hebben we dit boek gekocht. Het boek ziet er goed uit en bevat veel opdrachten om te oefenen. Het is erg uitgebreid en gaat diep in op alle vakken. Veel stof wordt ook nog voldoende herhaald. We plannen nu elke week een of twee onderdelen in en hopen zo onze zoon klaar te stomen voor de Doorstroomtoets in februari.

     Ziet er leuk uit
     Inhoud is uitgebreid

  Geplaatst door uit Ede
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 139,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen