€ 12,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Dubbelspel

Egbert Huijing • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Tijdens zijn studententijd in Delft heeft Egbert Huijing een tweetal jeugdboek over Wim en Bert op een gammele typemachine geschreven. Na een carrière in de IT kwamen de manuscripten bij opruimen tevoorschijn. De getypte velletje zijn gescand en gecorrigeerd en nu liggen er boeken klaar.

  Het verhaal gaat over Wim en Bert. Twee vrienden die samen fietsvakantie gaan. Daar beleven ze een spannend avontuur.
  Het verhaal speelt zich in het verleden af. Zeker zo’n 40 jaar geleden. Toen hadden ze nog geen mobieltjes of tablets. Ook was er nog geen internet en telefoneren deed je nog met zo’n draaitoestel. Politie in de stad reed met een Mercedes Diesel en de Rijkspolitie scheurde rond in een Porsche. Het was een heel andere tijd. Zoals je ook in het boek zult zien is dat roken toen nog heel gewoon was. Gelukkig is dat nu heel anders!.
  Maar het verhaal is van alle tijden. Spannend van het begin tot het einde.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 112
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 02-2016
 • Inhoudsopgave
  Twee vrienden mogen voor het eerst alleen op een fietsvakantie in Nederland. Bij toeval stuiten ze op een bende winkeldieven. Maar er blijkt meer aan de hand. Ze beleven een spannend avontuur dat hen zelfs naar Engeland voert.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De vermoeienissen van de afgelopen dag waren gauw vergeten en opgewekt lagen de jongens de plannen voor de volgende dag te bespreken.
Plotseling hoorde Wim het geronk van een auto. Hij stootte Bert aan. Over het karrenpad, dat langs de bosjes liep, naderde een auto met gedoofde koplampen.
Langzaam reed de auto langs het bosje waarin de tent van de jongens stond. Tachtig meter verder, bij het volgende bosje zagen ze hem stoppen.
"Wat moeten die hier nu, midden in de nacht”, fluisterde Bert, "Kijk ze halen iets achteruit de auto”.
Inderdaad waren twee mannen uit de wagen gestapt en hadden elk een doos uit de auto gehaald. Met de dozen begonnen ze naar het bosje te lopen.
Wie komt er nu met gedoofde lichten over zo’n donker pad rijden en gaat dan met dozen slepen? Daar moet ik meer van weten, dacht Wim. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen