€ 22,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Duna

Stefanie van Kasteel • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Leiden, 1252 na Chr.
  In een paar maanden tijd zijn in het graafschap Holland drie mooie jonge vrouwen spoorloos verdwenen. Hun enige overeenkomst: blonde haren en een lelieblanke huid. Als ook de beeldschone Duna verdwijnt en de onrust onder de bevolking toeneemt, besluit graaf Willem II zijn beste mannen in te zetten om hen op te laten sporen.
  De helse zoektocht leidt de ridders door België en Frankrijk. Onderwijl worden de vier vrouwen op gruwelijke wijze voorbereid op hun wrede lot. Een race tegen de klok volgt om ze uit de klauwen te redden van handelaren in blanke seksslavinnen.


  Stefanie van Kasteel is het pseudoniem van een Nederlandse journaliste. Eerder bracht ze de succesvolle erotische romans ‘De Kunstenaar’ (2015) en ‘De Vlucht’ (2016) uit. Met de historische, erotische thriller Duna combineert ze haar passie voor en kennis van de middeleeuwen met een zowel gruwelijk als opwindend epos.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 205mm
  Aantal pagina's : 240
  Uitgeverij : Uitgeverij Fortitudo
  ISBN : 9789463456364
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  16-09-2019
  Prikkelend accuraat
  Duna is een historische en erotische roman met Middeleeuwse mensenhandel als onderwerp. Met een fijn oog voor detail en een strakke pen weet Stefanie de lezer te boeien en intrigeren. De schrijfstijl is vlot en het verhaal wordt vaardig verteld. De erotiek staat middels expliciete seksscènes in dienst van het verhaal en sfeer. Let wel: de seks is ruw en schokkend omdat het verhaal daartoe aanleiding geeft, maar niettemin zeker prikkelend, een voorwaarde voor elke erotische roman. Echter, doordat de auteur in de sfeer van de middeleeuwen wil blijven, kan de taal van met name het erotische deel soms voor wat afstand zorgen. Het mag de pornopret niet drukken want door een mooie mix van historie, spanning, vaart en erotiek, is dit een zeer lezenswaardig epos!

     Historisch accuraat
     Ruwe, doch opwindende erotiek
     Soms wat afstandelijke \'sekstaal\'

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 22,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen