€ 39,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Eemsmond Facetten

facetten

Anjo de Haan • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Voor u ligt een fotoboek over alle dorpen, gehuchten, streekjes en vlekken van de gemeente Eemsmond.

  De veelkleurigheid van dit gedeelte van de mooie provincie Groningen komt in dit boek tot uiting door middel van fotografische beelden (1 per plaats) met een speciale invalshoek, zowel door het perspectief als het onalledaagse kleurgebruik.

  Soms is het een karakteristiek gedeelte van een plek, soms juist niet dat uitgangspunt is geworden om de plaats vast te leggen, maar altijd is getracht op verrassende wijze de plaats in beeld te brengen.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 28
  Uitgeverij : TaalTerp
  ISBN : 9789082244410
  Datum publicatie : 06-2014
 • Inhoudsopgave
  Breede, Warffum, Noordpolderzijl, Usquert, 't Lage van de weg, Uithuizen, Uithuizermeeden, Hefswal, Valom, Roodeschool, Eemshaven, Koningsoord, Oudeschip, Oosteinde, Oosternieland, Oldenzijl, Zevenhuizen, Eppenhuizen, Startenhuizen, Zandeweer, Doodstil, Rottum, Kantens, Stitswerd en de Waddenzee.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 39,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

In dit boek zijn 25 foto's fullclolor paginagroot (A4) opgenomen. Van ieder dorp, gehucht en vlek van de gemeente Eemsmond (Gn) 1 foto.

De foto's vallen op door verrassende standpunten, lichtval en sober kleurgebruik en geven een onalledaags beeld van deze waddengemeente, gemeente aan de Eemshaven.
De foto's tonen de autenthieke schoonheid van de plaatsen, allen gelegen in het wijdse groningse land, aan de zeedijk. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen