€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een echte relatie

Door liefde gedreven

Annitta Kortstam • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In dit fictief verhaal vertelt de hoofdpersonage Faiby Nowel haar levensverhaal.
  Ze werd verliefd op een beroemde acteur en besloot om er alles aan te doen om hem te ontmoeten. Daarom besloot ze om na het behalen van haar middelbareschooldiploma zich bij een bemiddelingsbureau voor au pairs en nanny’s in te schrijven.
  Ze kan haar geluk niet op als ze bij de zus van Shawn Preeston als nanny aan de slag kan.
  Op haar eerste werkdag komt ze erachter dat zij niet de enige nanny is maar dat elk kind die daar woont een eigen oppas heeft.
  Ze wandelt ook letterlijk het leven van de Preestons binnen en komt tot de pikante ontdekking dat bijna eenieder in die familie een verhouding met elkaar of met een van de werknemers heeft.
  Ondanks dat ze door een goede collega en vriendin wordt gewaarschuwd voor zijn ontrouw begint ze toch een relatie met Shawn Preeston die tot veel frustratie leid omdat hij haar zijn liefde niet volledig geeft en steeds op zoek gaat naar wat hij denkt dat de perfecte vrouw is.

  Door liefde gedreven is het derde boek van Annitta Kortstam.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 209mm
  Aantal pagina's : 184
  Uitgeverij : Annitta Ivonne Products
  ISBN : 9789081526074
  Datum publicatie : 07-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik droom over de eerste ontmoeting met mijn Idool en hoop dat het liefde op het eerste gezicht wordt als hij kennis met me maakt. Visualiserend over de dingen die ik dan samen met hem ga doen fiets ik door de straten. Intussen probeer ik ook de hardnekkige waarschuwende opmerkingen van mijn moeder die zich als stoorzenders in mijn hersenen opdringen te onderdrukken. Haar stem klinkt altijd dwars door mijn dromen heen. "Meid hout op met dromen. Denk erom, je kunt op je bek gaan. Die mensen zijn van de hogere klasse en zullen op je neer kijken. Geld trouwt met geld. Word wakker Faiby! Het leven is geen sprookje. Je vindt niet zo gemakkelijk een rijke man. Ga hard aan je toekomst werken. Met alleen mooi zijn kom je er tegenwoordig niet." Wijze woorden van een vrouw die ik zonder meer bewonder en respecteer. Maar ik geloof in mijn dromen en ga ze achterna. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen