€ 32,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een einde aan de omgekeerde wereld van geneeskunde

Mark Gober • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In Een einde aan de omgekeerde wereld van geneeskunde verdiept Mark Gober zich in fundamentele overtuigingen over gezondheid en ziekte. Deze overtuigingen zijn zelfs zo fundamenteel dat de meesten van ons er waarschijnlijk niet aan gedacht hebben om ze in twijfel te trekken. Bijvoorbeeld, veroorzaken bacteriën ziekte, of maken ze deel uit van de schoonmaakploeg van het lichaam die verschijnt op de plaats van onderliggende toxiciteit of verwonding?
  Volgen onderzoekers de wetenschappelijke methode wanneer ze stellen dat ze virussen isoleren en aantonen dat deze virussen bij hun gastheren ziekten veroorzaken? Hoe worden onderzoeken uitgevoerd die zogenaamd de overdracht van ziektekiemen van zieke mensen naar gezonde mensen aantonen? Hoe verschillen de gezondheidsresultaten op lange termijn van gevaccineerde en niet-gevaccineerde populaties?
  Naast het onderzoeken van deze essentiële vragen, gaat Gober nog een laag dieper door de aard van het bewustzijn te onderzoeken. Hij stelt dat we gezondheid en ziekte niet volledig kunnen begrijpen zonder eerst te begrijpen wie en wat we zijn.
  Hij is tevens van mening dat de moderne geneeskunde de plank volledig misslaat. De moderne geneeskunde zet de wereld op z'n kop. De ongelukkige realiteit is dat we in een chronisch zieke maatschappij leven. En zoals COVID-19 heeft aangetoond, kan ziekte gebruikt worden als wapen om de bevolking te controleren en rechten af te nemen. Als we vrij willen zijn, zowel individueel als collectief, moeten we de geneeskunde op orde krijgen. Dit boek had niet op een belangrijker moment kunnen komen.

  Mark Gober is partner bij de Sherpa Technology Group in Silicon Valley, een bedrijf dat technologiebedrijven adviseert over fusies, overnames en strategie. Hij werkte eerder als investment banking analyst in New York. Mark is geciteerd voor zijn meningen over zakelijke en technologische zaken in Bloomberg Businessweek en elders.
  Hij is auteur van internationaal gepubliceerde zakelijke artikelen en een aantal boeken. Mark studeerde magna cum laude af aan de Princeton University.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 165mm x 239mm
  Aantal pagina's : 318
  Uitgeverij : Succesboeken.nl
  ISBN : 9789492665805
  Datum publicatie : 05-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 32,50

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen